Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Éden Hotel: Kristóf átverte Alízt, aki pénz nélkül távozott a döntőből

Kecskemét - Véget ért az Éden Hotel első szériája. Kristóf kapzsisága miatt csak a 25 millió felét vihette haza. Az összeg másik részét Linda és Robi kapta meg. A négy döntős közül csupán Alíz távozott üres kézzel.
– Abban a pillanatban el sem hittem, hogy ez történik velem. Nem tudtam felfogni, hogy Kristóf ennyire kapzsi. Én hittem neki, bíztam benne, és úgy markoltam a hűséggömböt, mint addig semmit a világon. Nem tudom, hogy a jóhiszeműségem miatt, vagy, mert Kristóf ennyire kétszínűen viselkedett velem történhetett meg az, hogy nyeremény nélkül kelljen távoznom a Hotelből. Minden esetre a mai napig fáj, amit velem művelt – árulta el a delmagyar.hu-nak Örkényi Alíz.

A kecskeméti játékos 48 napot töltött a karib-tengeri valóság show paradicsomi körülményei között, amelynek döntőjéből egyedül ő távozott üres kézzel. – Az Éden-nyereményt csak párban lehet megnyerni, Kristóffal a végsőkig harcoltunk ezért. Amikor kimondták, hogy megnyertük a pénzt, már láttam a lelki szemeim előtt, melyik álmomat valósítom meg belőle, ezért fájt különösen, amikor Kristóf nem állta ki a hűségpróbát. Mert ezt a pénzt elvették tőlem! – mesélte Alíz.

Alíz nem kesereg, továbbra is kitartóan tanul és dolgozik, hogy elérje a céljait.
Alíz nem kesereg, továbbra is kitartóan tanul és dolgozik, hogy elérje a céljait.

Az utolsó Éden-részt 1000 rajongó és a sajtó munkatársainak jelenlétében vetítették le egy hatalmas parti keretein belül. Döbbent csend fogadta Kristóf győzelmét, csak pár perc múlva ocsúdtak fel az emberek, és ha nem is kitörő örömmel, de megtapsolták a végeredményt. – Nem is igazán a pénz elvesztése fáj, sokkal nehezebb feldolgozni azt, hogy egy ember, akiben 100 százalékig bíztál így átejtett a palánkon. Kristóffal megbeszéltük, akár ki is nyer közülünk, adunk a másiknak 1 millió forintot. Azóta se érkezett ilyen összeg a számlámra. De kíváncsi vagyok, és türelmes, hogy megtartja-e az ígéretét – zárta a beszélgetést Alíz.

Mivel Kristóf csak 12,5 millió forintot tett zsebre, mert kapzsisága miatt korán megfutamodott, a fennmaradó összeget Linda és Robi kapta meg, amiért hűségesek voltak egymáshoz. Az utolsó részben is bebizonyosodott, hogy az Éden Hotelben bármi megtörténhet!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kék hírek: 2 milliót érő aranyékszereket lopott egy házból

Egy csátaljai lakóházból több mint 2 millió forint értékben lopott el arany ékszereket egy besurranó tolvaj. Tovább olvasom