Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Éden Hotel: Rájárt a rúd Szandrára a tegnapi párválasztón

A táncos lábú Krisztiánnak és az egyik újfiúnak, Toldinak kellett maga mögött hagynia az Éden Hotelt. Csupán egyetlen páros felállása változott: Szandra immár Robival alkot szövetséget. Alíz maradt Gábor mellett.
– Csak remélni merem, hogy Robi nem mögém áll be a védettségével, mert akkor Gábornak mennie kell. Szeretnék már egy olyan párválasztó ceremóniát, ahol megmarad az előző heti szövetségesem – mondta panaszkodva Örkényi Alíz a riportszobában. A vörös szépségnek a játék hét hete alatt hat fiúval kellett megosztania az ágyát – köztük – Ádámmal, Kristóffal, Istvánnal, Szöszivel, Leventével és most Gáborral. – Gabival jól érzem magam, vele tovább tudom vinni a játékot – mondta a kecskeméti lány.

Alíz Gábor mllett hajthatja álomra a fejét a jövő héten.
Alíz Gábor mellett hajthatja álomra a fejét a jövő héten is.

Alíz imája úgy tűnik, meghallgattatott, maradhatott Gábor párja. Jennifer és Szandra körül azonban felkavarták az állóvizet a héten érkezett új vendégek. Mivel Robi védett volt, Szandra nem választhatott közte és Krisztián között, a tánctanárnak kellett elhagynia a Paradicsomot, aki az utolsó szó jogán elmondta, sajnálja, hogy több héten keresztül csak a hazug arcát mutathatta, de Szandra miatt másra nem adódott lehetősége. Jennifer nagy meglepetést okozott, amikor azt mondta, Toldival biztonságosabban tudná folyatatni a játékot. A többiek már Kristófot siratták, amikor Jenni mégis őt választotta, így Toldi csomagolhatott.

A jövő héten újabb csábítók érkeznek a paradicsomi körülmények közé, meglátjuk, melyik páros szövetségét sikerül megbontaniuk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rákészül a nemzetközi porondra a KTE

A Videoton kaposvári győzelmével egyre közelebb kerül a KTE labdarúgócsapata a szenzációt jelentő nemzetközi kupaszerepléshez. A licencet máris megkérte a kecskeméti klub.
Tovább olvasom