Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Éden Hotel: Rossz fiúra tett Alíz

Elindult a kavarás az Éden Hotel szereplői között. Lehet, hogy Alíz űzetik ki elsőként a Paradicsomból?
Nem kellett sokat várni, hogy az Éden Hotel szereplői között is elinduljon a kavarás, melynek középpontjában a kecskeméti lány, Örkényi Alíz szerepel. A tét nagy, a kérdés már csak az, ki, hogyan taktikázik a 25 milliós főnyereményért. Lehet, hogy Alíz űzetik ki elsőként az édenkertből?

Alíz Ádámot választotta párjának, de úgy tűnik rossz fiúra tett, mert a kölyökképű srác a háta mögött hatalmas kavarásba kezdett, amelyből a hiszékeny lány mit sem sejt.

Ádám idejének jelentős részét Alíz egyik riválisával, Katával tölti. Így Alíznak van félnivalója, hogy pasi nélkül marad a következő párválasztó ceremónián, még akkor is, ha a fiú az ellenkezőjéről győzködi a lányt.

Az édenbeli játékosok Alíz kivételével ismerik Ádám tervét, hogy Katát választja. A szerdai adásban a fiú elmondta, eret vág magán, ha még egy éjszakát Alízzal kell töltenie.

Tegnap tiszta vizet önthettek volna a pohárba az Éden Hotel lakói, ugyanis lehetőségük adódott kinyitni Pandora szelencéjét, és egymás titkait kideríteni: névtelenül kérdezhettek egymástól. Többen is kíváncsiak voltak arra, Ádámban rejtőzik-e annyi becsület, hogy nem szédíti tovább a kecskeméti lányt. Ádám szerint azonban kifizetődőbb hazudni.

Alíz őszinte, megbízható és segítőkész embernek tartja magát, aki néha türelmetlen és sajnos sokszor hiszékeny is. Lehet, hogy most áldozatául esik eme naiv tulajdonságának? A ma esti párválasztó ceremónián kiderül, kell-e valaki másnak a kecskeméti szépség vagy csomagolhat, és elsőként kell elhagynia a paradicsomi körülményeket.

Olvasóink írták

  • 1. UtólagKapitány 2011. március 10. 21:43
    „Ejnye alíz (szándékosan írom kisbetűvel a neved) maradtál volna Csodaországba!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százmilliós adótartozást terheltek a laktanyára?

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt nyomozást rendelt el tegnap a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség a szabadszállási laktanyával kapcsolatban. Tovább olvasom