Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Éden Hotel: Sztriptízzel csábítanak a lányok

Fordult a kocka az Éden Hotelben: múlt héten a fiúknak, ezen a héten pedig a lányoknak kell félteniük a helyüket. Két bombázó költözött az igencsak álmos Paradicsomba, és gyorsan felkorbácsolták az indulatokat.
Nikol és Szandra érkezésével kezdődött a negyedik Éden Hotelbeli hét. Így a csütörtöki párválasztó ceremónia után nem kellett sokat várni az újabb csábítókra, akik nagy önbizalommal vetették bele magukat a legfontosabb feladatba, hogy szétválasszák a párokat, és maguk mellé állítsanak egy-egy fiút, ezzel pedig biztosítsák további bennmaradásukat.

Az Éden-lányok nem nézték jó szemmel, hogy két bevállalós, új lakó költözött a paradicsomi körülmények közé. Ádám, Kata párja meg is jegyezte: „Most aztán félhettek." Lehet, hogy az eddig bombabiztosnak mutatkozó páros a végnapjait éli?

Alíz és Szöszi párosa rendíthetetlen.
Alíz és Szöszi párosa rendíthetetlen.

Örkényi Alíznak, a kecskeméti játékosnak eddig sokszor akadt félnivalója, most azonban az ő és Szöszi kettőse tűnik a legbiztosabbnak. – A játék kezdete óta csak a bennmaradáshoz szükséges partnerként, és nem nőként tekintenek ránk az Éden-fiúk. Nagyon jól esik Szöszi közeledése, ő az egyetlen, aki kitüntet a figyelmével. Annak ellenére, hogy ez egy párválasztásról szóló műsor, mindenki ki van éhezve a szeretetre, mert eddig nagyon ügyeltünk arra, hogy ne vigyünk érzelmeket a játékba, de ez nem művelhető a végtelenségig - mondta a kecskeméti lány.

Este a lányok azt a feladatot kapták, hogy sztriptízzel kedveskedjenek a halászatból fáradtan hazaténfergő Éden-fiúknak. A két új lakó, Nikol és Szandra segített abban, hogy mindenki eltanulhasson egy-két erotikus mozdulatot. Alíz ugyan nem akarta, de véletlenül sikerült cicit villantania, a fiúk legnagyobb örömére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 milliós támogatás a közlekedésfejlesztési tanulmányra

A Kecskemét elővárosi közlekedési rendszerének fejlesztését szolgáló megvalósíthatósági tanulmányra… Tovább olvasom