Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 7°C | 14°C

Egy bajai férfi kihült az éjjel

Baja - A mentőszolgálat értesítette a rendőrséget 2012. december 10-én, hogy Baja Harangláb utcában egy 52 éves férfi elhunyt. Az elhunyt férfi fia vette észre ma reggel 06.00 óra magasságában az utcán, hogy édesapja a lakása előtti nagykapu tetején van beszorulva. Értesítette a mentőket, de ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, ami ma reggel kb. 03.00-04.00 óra körül történhetett. Az orvos elsődleges véleménye alapján a halál oka kihűlés. Baja Rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló adat nem merült fel.
Az elhunyt férfi fia vette észre ma reggel 06.00 óra magasságában az utcán, hogy édesapja a lakása előtti nagykapu tetején van beszorulva.

Értesítette a mentőket, de ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, ami ma reggel kb. 03.00-04.00 óra körül történhetett. Az orvos elsődleges véleménye alapján a halál oka kihűlés. Baja Rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló adat nem merült fel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyilkosság játékpisztollyal

Emberölés bűntettének előkészülete miatt emelt vádat a megyei főügyészség egy kecskeméti férfi ellen, aki holtan akarta látni ismerősét. Tovább olvasom