Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Egy kamionnyi félegyházi adomány az árvízkárosultak számára

Kiskunfélegyháza - A Kiskunsági TÉSZ, valamint a Szent István és a Sarlós Boldogasszony Plébánia közösen egy kamionnyi adományt szállított június elsején az árvíz sújtotta Szikszóra.
Szász János a TÉSZ Zrt. ügyvezetője elmondta, a szikszói plébánia felhívására ruhaneműket, bútorokat és zöldséget ajándékoztak a rászoruló családoknak.

Mint ismeretes, az elmúlt hetek esőzései miatt, többek között Szikszón is családokat kellett kitelepíteni otthonaikból. Küzdenek az árvízzel, belvízzel és még a jégeső sem kímélte a települést – mondta el lapunknak Szász János. – A Kiskunsági TÉSZ vezetőjeként, de egyházi képviselőként is fontosnak tartja, hogy segítsenek a rászorultakon. Ezért is tettek eleget a szikszói plébánia felhívásának. A ruhákat és a bútorokat a Máltai Szeretetszolgálat biztosította, a Kiskunsági TÉSZ pedig 150 láda friss zöldséget adományozott a szikszói családoknak, amelyet ma (június 2-án) osztanak ki a településen élők között.

Olvasóink írták

  • 1. AN 2010. június 04. 15:34
    „Biztosan nagyon örültek a nejlon otthonkáknak és a 20 éve divatos válltöméses kabátoknak. Azt meg végképp nem tudom, hogy most hova raknak pl. egy ágyat, mikor a régi és térdig vízben áll.
    Istenem, de utálom az ilyet!
    Ha küldeni akarsz, küldj pénzt vagy építőanyagot cseszd meg!!!!!
    Ezek nem koldusok, csak elöntötte őket a víz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új, kedvezményes képzés a Kecskeméti Főiskolán

Nyolc hónapos, összesen 850 órás szolgáltatási munkatárs tanfolyamot indít a Kecskeméti Főiskola augusztusban. Tovább olvasom