Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Egy kecskeméti házaspár miatt kerültek bajba Győzikéék?

Legjobb barátai ellen indított pert Gáspár Győző és már azt is fontolgatja, büntetőfeljelentést tesz ellenük. A roma rapper ugyanis azt állítja: K. Norbert és felesége csúnyán átverte őket.
Gáspárék – akiken jelenleg 22 millió forintot követel az adóhivatal – tavaly ötmillió forinttal segítették ki azt a vállalkozót, akinek ruhaszalonjában gyakran próbálgatta Bea a szebbnél szebb holmikat: ruhaszponzoraik voltak, majd összebarátkoztak.

– Nagyon jó barátok lettünk, ezért nem készült kölcsönszerződés. K. Norberték tavaly augusztusban kérték a pénzt, arra hivatkozva, hogy külföldről érkezett ruhakollekciójuk, a pesti és a kecskeméti szalonban már nagyon várják, de pillanatnyilag nincs pénzük kifizetni. Kérleltek, segítsünk. Nekem már nem volt pénzem, mert akkor kellett befizetnem a hárommillió forintos APEH-tartozásomat, de nagyon akartam segíteni a barátainknak, ezért öcsémtől, Zsoltitól kértem kölcsön. Végre az idén februárban, hosszas könyörgésre visszaadtak hárommilliót, és azt állítják, ezzel mindent lerendeztek. Miattuk családi patália van, az öcsémmel is összevesztem, mert rám haragszik. Rendeztem volna rég a testvéremmel, csakhogy már nekünk sincsen bevételünk. Nincs mit pénzzé tennünk, így aztán kénytelenek voltunk pert indítani egykori barátaink ellen – mondja Győzike, aki egy CD-n őriz több bizonyítékot. Beával együtt hazugságvizsgálatot is akartak, de az egykori barátok ezt nem vállalják.

– Összevesztünk már a nekik adott kölcsön miatt az apósommal és Győzi öccsével is. Én hallgatom, hogy Zsoltiék a mi barátaink miatt szűkölködnek karácsonykor. Úgy tudom, nem csak mi jártunk pórul Norbiékkal – mondja Bea.

Bea egykori barátnője szalonjában választott 2008-ban esküvői ruhát. Fotó: Blikk
Bea egykori barátnője szalonjában választott 2008-ban esküvői ruhát. Fotó: Blikk

Győzi öccse, Zsolt nem tagadja, a pénz miatt romlott meg a viszony testvérével. – Már én is próbálom visszakérni a kétmillió forintomat Győző volt barátaitól, de bujkálnak. Jönnek az ünnepek, az én családomnak nem jut ajándék Győző könnyelműsége ­miatt. Nem csoda, ha az egész család haragszik rá – magyarázza a roma rapper öccse, akit nem vigasztal, hogy testvére beperelte volt barátait.

Dr. Hyross Virág, Gáspárék új ügyvédje megerősítette: Győzikéék polgári pert indítanak a K. Norbert és felesége által igénybe vett kölcsön miatt.

– Az alperes házaspár nem tagadja, hogy ötmillió forint kölcsönt kapott, csak azt nem ismerik el – a számos bizonyíték ellenére –, hogy csupán hárommilliót adtak vissza. Mivel írásos megkeresésünkre, felszólításunkra nem reagáltak, ügyfeleim azt is fontolóra veszik, hogy büntetőfeljelentést tesznek csalás miatt, mivel álláspontjuk szerint fennáll annak a lehetősége, hogy a házaspárnak már a kölcsönadáskor sem állt szándékában a teljes összeg visszafizetése. A csalás, ha az nagyobb kárt okoz, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Blikk megkereste K. Norbert feleségét, Évát, de ő nem kívánt reagálni.

Olvasóink írták

 • 14. varadipal 2011. december 04. 15:42
  „Ez a Győzike azonos a teli hócipővel. Egyszerűbb lenne adócsalás miatt rögtön káényszermunkával lecsukni, a kölcsön igénylő haverjait vagyonelkobzásra ítélni és mellé zárni. Aztán jöhetnek azok a rokonok, akik a kövér leánynak jószívűségből kocsit vettek, meg az illetékhivatal, aki képtelen az ingatlan adás-vételek és showbevételek után kiszabni és beszedni az államot meillető adót és illetéket.Az állami alkalmazottak egy színvonalon telejsítenek Győzikével.”
 • 13. pureherb 2011. december 04. 02:38
  „Engedzsenek le!
  Engedzsenek le!

  Hijj az anyamuristennit, ha mandnem megfullattam!”
 • 12. info 2011. december 03. 21:50
  „11. papika56 2011.12.03. 20:21-hááááát, ki tudja ezt igazából? mindkét félnek kellene hazugságvizsgálat,nemcsak az egyiknek, fifti-fifti”
 • 11. papika56 2011. december 03. 20:21
  „Minden szava hazugság ! Még ,hogy a tesója adta kölcsön ?? ő maga adta oda a 3 millát--+ 2 milla uzsora kamatra !
  NAV - vizsgálja meg a tesőék házatáját !Több tíz millát felvettek-a TV-től és nincs nyoma ??? se adózás utánna ????
  A bíróság miért nem ítélkezik már ??? teljes vagyon elkobzás --AZ összes családtagnál !!!!!!
  Sír-rí nincs lóvé --mégis vett Evelinnek 2 db koncert belépőt --Rihana koncertjére : 62 500.-Ft / db !!!!!!!
  SZÉGYEN ez a család ! meg ahatóság is hülyére van véve ! Meg a sok ezer ember aki ezt a disznóságot elhiszi !!!!!”
 • 10. DMagóg 2011. december 03. 18:46
  „Egy kis segílykét csak kapnak tán?”
 • 9. kelemenyke 2011. december 03. 18:02
  „Akkor most ríjjunk??? :)”
 • 8. Zotya100 2011. december 03. 17:01
  „Én akkor röhögtem nagyot, mikor egy pletykalapban képet közöltek, miszerint Bea asszony takarítást vállal a rokonoknál napi 5000-ért, hogy legyen bevételük. Őnaccsága elegáns fekete szűk cuccban, extra magassarkúban söpört föl valamit egy lapátra.
  Mondtam is az asszonynak, hogy ezentúl csakis ilyen szerkóban takaríthat!”
 • 7. pistimolnar 2011. december 03. 16:31
  „Szegény csórókáékkal most mi lesz? Gyűjtsünk nekik?”
 • 6. cosmos107 2011. december 03. 15:21
  „Sziasztok!

  Ha csak ennyi problémájuk van,hogy nem jut ajándékra.Sajnos én is abba a kategóriába estem mint sok sortársam,hogy ételt nem fogok tudni adni a gyerekeimnek hónap végén.Végén majd megsajnálom őket nem is tudom mi lesz itt karácsonykor nálunk.Inkább az adó befizetésével foglalkozna Győzike is.”
 • 5. Emberségetavilágnak 2011. december 03. 13:37
  „Rappeeeeeer???? Készenlétis gumicsont.”
 • 4. kattib 2011. december 03. 12:26
  „A rapperek ezt kikérnék maguknak. Soha nem volt rapper. Valami egészen más ő.”
 • 3. varbert 2011. december 03. 12:01
  „Hahaha!”
 • 2. 620829 2011. december 03. 11:52
  „Muszály még ezekkel foglalkozni......persze van az a spray mennyiség...”
 • 1. Voober 2011. december 03. 11:49
  „Ez vmi vicc ugye?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy bunyóra készülnek Kecskeméten

Nagyszabású küzdősportgálának ad otthont a kecskeméti Messzi István sportcsarnok december 10-én: MMA, K-1és thai-boksz szabályrendszerű ütközetekben mérik össze tudásukat a harcosok. Tovább olvasom