Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Egy pohár sörrel dobta fejbe a pultoslányt a vendég

Egy bajai vendéglátóhelyen asztalt borított fel, poharakat és több berendezési tárgyat is összetört az a 37 éves férfi, akivel szemben most bíróság elé állítási javaslattal él a rendőrség.
A gyanú szerint a 37 éves Gy. Zoltán 2014. november 1-jén az esti órákban megjelent egy bajai vendéglátóhelyen. A férfi kis idő elteltével először a kerthelyiségben található asztalt felborítva több poharat összetört, majd a belső helyiségébe ment. Itt egy pohár sört kért, amit azonban nem ivott meg, hanem a felszolgálónő fejéhez dobta. A férfi ezt követően beleütött a kávégépbe és a rádióerősítőből kitépte a csatlakozót is, majd egy bárszéket bedobott a pult mögé, így újabb poharak törtek össze. A felszolgáló ekkor már a rendőrséget akarta hívni, de a gyanúsított ezt meghallva szidalmazni kezdte, hátulról megragadva a haját a kezében lévő telefont kivette és összetörte.

Gy. Zoltán távozásakor még egy hangszórót levert a helyéről, majd az utcai szemetes tartályát a bejárati ajtónak dobta. A beszerzett adatok alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a 37 éves bajai férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon. Az ügy vizsgálata a napokban befejeződött, a keletkezett iratokat a rendőrök bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Bajai Járási Ügyészségre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karddal követelte vissza kölcsönadott pénzét gyermeke előtt

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a gyermeke előtt egy… Tovább olvasom