Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 5°C

Egyre több intézményben van látogatási tilalom az influenza miatt

Az influenzajárvány miatt egyre több fővárosi és megyei intézmény vezet be látogatási tilalmat.
Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapja szerint a fővárosban látogatási tilalmat vezettek be a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati, nefrológiai, kardiológiai rehabilitációs, és a IV. belgyógyászati osztályán. A Budapesti Szent Ferenc Kórház valamennyi osztályára elrendelték a tiltást, és ezt tették a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben is.

Szintén teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, valamint a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Korházban és annak két - kalocsai és kiskunfélegyházi - telephelyen működő intézményében is.

Nem lehet a betegeket felkeresni Borsod megyében a Kazincbarcikai Kórház és Nonprofit Kft. szülészet-nőgyógyászat, mozgásszervi rehabilitációs és ápolási osztályán, valamint a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szent Ferenc Kórházrész pszichoterápiás rehabilitációs osztályán.

Hajdú-Bihar megyében a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályán, a szülészet-nőgyógyászati osztályán, és a gyermekfertőző-osztályán.

A megyei tisztifőorvos látogatási tilalmat rendelt el Csongrád megye összes fekvőbeteg-intézményében.

Az ÁNTSZ korábbi közlése szerint Bács-Kiskun megyében van részleges látogatási tilalom a Bajai Szent Rókus Kórházban, valamint Baranya megyében a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központban.
Békés megye három kórházában - a Réthy Pál Kórház-Rendelőintézetben, a Pándy Kálmán Kórház-Rendelőintézet és az Orosháza Városi Önkormányzat Kórházában teljes látogatási tilalom van.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nem lehet a betegeket felkeresni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjában és a szülészet-nőgyógyászati osztályon.

Budapesten részleges látogatási tilalom van a Szent Imre, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak egyes osztályain, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben, a Péterfy Sándor utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központban és a Semmelweis Egyetem több klinikáján és osztályán. Szintén látogatási tilalom van a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti és Podmaniczky utcai telephely egyes osztályain is.

Fejér és Csongrád megye valamennyi kórházában megtiltották a betegek látogatását.

Győr-Moson-Sopron megyén nem lehet felkeresni a betegeket a Karolina Kórházban, Hajdú-Bihar megyében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ egyes osztályain, és teljes a tilalom a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézetben is.

Heves megyében az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet van részleges látogatási tilalom, illetve a hatvani Albert Schweitzer Kórház - Rendelőintézet valamennyi osztályán megtiltották a betegek látogatását.
Komárom-Esztergom megye három intézményében, a Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, a tatabányai Szent Borbála Kórházban és a tatai Árpád-Házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet valamennyi fekvőbeteg-osztályán tilos a látogatás.

Szintén részleges látogatási tilalmat vezettek be Nógrád megye több intézményében is, így balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban.
Nem lehet felkeresni a betegeket Pest megyében a váci Jávorszky Ödön Kórházban, illetve a törökbálinti tüdőgyógyintézetben sem.
Somogy megyében a Kaposi Mór Oktató Kórházban látogatási tilalom, illetve az intézmény mosdósi és marcali telephelyén, valamint a Siófoki Kórház-Rendelőintézetben.

Tolna megyében a szekszárdi Balassa János Kórházban, a dombóvári Szent Lukács Kórházban és a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet egész területén vezették be a látogatási tilalmat.

Nem lehet felkeresni a betegeket a Vas megyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház több osztályán, illetve Veszprém megyében a tapolcai Deák Jenő Kórházban, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban, a zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézetben.

A részleges látogatási tilalmak alá jellemzően a szülészet-nógyógyászati, a koraszülött- és újszülöttosztályok, egyes gyermekosztályok, az onkológiai klinikák és részlegek, az intenzív terápiás, illetve az ápolási osztályok esnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A dealer és a vásárlói

A feltételezett vevőkörből a rendőrség 7 fővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének… Tovább olvasom