Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Együttműködéssel növelik a foglalkoztatást Kecskeméten

Az eddigi együttműködés sikeres volt, munkahelyekben mérhető, így érdemes folytatni – hangzott el a Hilti Szerszám Kft. és Kecskemét város vezetésének immáron hagyományos találkozóján.
Új munkahelyeket, növekvő termelékenységet és több bevételt jelent, ami egyszerre érdeke a Kecskemét városának és a Hilti Szerszám Kft.-nek. Ezért folytatni kell a majd 25 éves együttműködést – állapodtak meg.

Zombor Gábor polgármester elmondta, hogy a város a jövőben is stabil alapja kíván lenni a fejlesztéseknek és beruházásoknak. Hozzátette, a város egy olyan partnert nyert a Hilti Szerszám Kft. személyében, amelyik aktívan részt vesz a középiskolai- és főiskolai duális képzésben, segíti a megváltozott munkaképességűek munkába állását és a térségi integrált szakképző központon keresztül hozzájárul a szakképzett munkaerő foglalkoztatásához.

A fejlesztések eredményeként folyamatosan új termékek születnek, amelyeknek a sorozatgyártását a kecskeméti telephelyen végzik. A fejlesztés révén mára a foglalkoztatottak létszáma meghaladja a 130 főt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100 ezer forint a halálos gázoló nyomravezetőjének

A pótkocsis teherautó február elején ütött el a zebrán egy nőt Kiskunfélegyháza közelében, aki a… Tovább olvasom