Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Elhunyt kismama: a kis Dorina különleges Mikulás-ajándéka

Kecskemét - Nagy örömet szerzett egy nagylelkű olvasónk a november 1-jén elhunyt kismama családjának Szent Miklós ünnepén. A delmagyar.hu szerkesztősége a Csabi-családnál kezdte Mikulás napi ajándékozását.
Igazi ünnepi hangulatot varázsolt Szent Miklós ünnepére Csabi Péter családjánál a delmagyar.hu egy nagylelkű olvasója jóvoltából. Üveges Zsolt, a budapesti Trióda Motor Kft. ügyvezetője ugyanis 330 ezer forintot ajándékozott a november elsején, szülését követően elhunyt Erzsébet családjának. A gyászoló férj, Csabi Péter meghatottan fogadta a mikulás napi meglepetést.

Üveges Zsolt a delmagyar.hu-n olvasott először a szörnyű tragédia részleteiről, és ezt követően kérte szerkesztőségünk segítségét abban, hogy a cége karácsonyi költségeire félretett pénzt eljuttathassa a gyászoló család részére. Mi természetesen azonnal segítettünk, így az üzletember Mikulás napján személyesen adhatta át a 330 ezer forintos adományát a kis Dorina édesapjának, Csabi Péternek.
- Nem idegen cégünktől a jótékonykodás, korábban is segítettünk már rászorultakon különböző adományokkal – nyilatkozta az ajándékozást követően Üveges Zsolt, akit felesége, Weigl Tünde is elkísért Kecskemétre. – Külön öröm számomra, hogy a delmagyar.hu részéről ilyen segítőkészséget tapasztaltam, ez további ösztönzést adott nekünk. Szintén meg kell említenem a Szenteste Alapítvány közreműködését, akik segítettek nekünk a problémamentes adakozás lebonyolításában. Nekünk is van három gyermekünk, 3 és 21 év közöttiek, együtt tudunk tehát érezni a tragédiát átélt családdal. Ezt az összeget egyébként cégünk partnerei karácsonyi ajándékára szántuk eredetileg, de miután olvastam mi történt, egyértelmű volt, hogy ennek a pénznek jobb helyet is találhatunk ezúttal. Tulajdonostársaim természetesen végig támogatták a kezdeményezést, bízunk benne, vevőink is egyetértenek majd ezzel az ötlettel – tette hozzá a cégvezető, aki feleségével mikulás-csomagokat is hozott a családnak, illetve együtt babáztak a sarokban felállított járókánál.

Elhunyt kismama: a kis Dorina különleges Mikulás-ajándéka - KÉPGALÉRIA

Csabi Péter szemmel láthatóan meghatottan fogadta a nagylelkű ajándékot. Természetesen megkérdeztük, hogy telnek Dorina napjai. – A körülményekhez képest jól vagyunk. A két idősebb gyerek továbbra sem dolgozta még fel mi történt, sokszor keresik még édesanyjukat. Dorina nagyon jó kislány egyébként, sokat alszik, éjszakánként rendszerint kétszer kel fel enni. Reggel korán megyek el anyatejért a központba, majd megetetjük a babát, és viszem a két idősebb gyereket az óvodába, illetve iskolába. A tervek szerint egy éves koráig maradok vele itthon, utána már bölcsödébe adjuk, és én visszamegyek majd dolgozni. Anyagilag nem könnyű a helyzetünk, azért elmondhatatlanul hálás vagyok Üveges úrnak, illetve a delmagyar.hu-nak, akik eddig is több ruhaadomány, illetve kisebb összegű pénzadomány eljuttatásában segédkeztek nekünk. Szintén sokat segítenek kollégáim, és főnökeim. Nagyon sokat jelent ez nekünk, érezzük a törődést, és hogy nem lettünk elfelejtve a bajban sem.
Kíváncsiak voltunk arra is, a kórház, vagy a rendőrség vizsgálatáról kaptak-e már valamiféle értesítést, de Csabi Péter erre csak annyit tudott mondani, hogy öt hete őket nem tájékoztatták az ügy fejleményeiről.

Csabi Péter elmondta továbbá azt is, hogy a honlapunkon korábban közölt számlaszámuk megváltozott, miután az felesége nevén volt, és meg kellett szüntetni. Aki úgy érzi, hogy segítene az édesanyát tragikus körülmények között elveszítő családnak, a 10401165-85495048-56501006 –os számlaszámra utalhat, vagy a kecskemet@delmagyar.hu e-mail címen segítünk felvenni a kapcsolatot a családdal.

Olvasóink írták

 • 9. tintasbarns 2010. december 07. 07:26
  „ÉN bevezetném, hogy csak és kizárólag 10 éves szakmai múlttal rendelkező szakorvos vezethessen le szülést.”
 • 8. keresztény 2010. december 07. 04:59
  „Semmilyen pártnak, politikusnak, és egyéb hasonló képződménynek nem vagyok alattvalója, remélem a honfitársaim se! :)”
 • 7. PipiczGabor 2010. december 06. 22:32
  „Orommel veszem, hogy jo hireket is lehet neha olvasni igy az unnepek kornyeken.Kar, hogy nagyon keves az ilyen es hasonlo tudositas.”
 • 6. 4Angel 2010. december 06. 18:26
  „Együtt érzek velük , mindig könnyes szemel olvasom ami velük , és hasonló eseteket !!!!”
 • 5. 4Angel 2010. december 06. 18:22
  „scorpiosecret 2010.12.06. 16:49
  Ilyen helyzetekben az embernek sokszor meginog a hite...hol itt az igazság?! De Isten akaratát el kell fogadni.

  Bocsánat , de ehhez semmi köze nincs Istenhez!!

  Igazságtalan, sok minden sajnos az is hogy , nekünk nincs gyerekünk de nem Isten tehet róla !!”
 • 4. scorpiosecret 2010. december 06. 16:49
  „Ilyen helyzetekben az embernek sokszor meginog a hite...hol itt az igazság?! De Isten akaratát el kell fogadni.”
 • 3. kecskeméti2 2010. december 06. 13:26
  „Üveges Zsolt előtt le a kalappal. Nem gondoltam létezik még ilyen.”
 • 2. Ányez 2010. december 06. 13:11
  „Szép gesztus volt, jó ilyenről is hallani. A Családnak minden szépet, jót és mihamarabbi talpraállást kívánok.”
 • 1. 620829 2010. december 06. 12:27
  „szép volt-gratula így egyszerűen-de szuperlativusznak szánva!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elgázolt egy rendőrt a szerb sofőr

Könnyű sérüléseket szenvedett egy rendőrjárőr, miután vasárnap hajnalban elgázolta egy szerb sofőr a Bács-Kiskun megyei Dávodon. Tovább olvasom