Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Erővágót lopott egy ház udvaráról

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt január 21-én 22 órakor szabálysértési őrizetbe vette K. Károly 21 éves kecskeméti lakost. A férfi a gyanú szerint január 21-én bement Kecskeméten a Juhász utcában található családi ház nyitott udvarára, majd onnan egy erővágót lopott el - írta a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság január 21-én 23 óra 15 perckor őrizetbe vette N. László 27 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-Alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóság Csongrád Megyei Vizsgálati Osztálya adott ki elfogatóparancsot.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság január 21-én 14 óra 40 perckor őrizetbe vette N. Sándor 51 éves budapesti lakost, aki ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Budapesti Nyomozó Ügyészség, valamint a Budapesti XVIII. és XIX. kerületi Bíróság közokirat-hamisítás és hamis vád bűncselekmények elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Hercegszántó és a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb és kettő albán állampolgárral szemben, akiket január 21-én az 5506-os számú úton és az államhatár közelében igazoltattak a rendőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket a Határrendészeti Szolgálat Őrzött Szállására. Az állampolgárokkal szemben idegenrendészeti eljárást indult.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közösségépítő disznóvágás Szeleifaluban

A sertésből a vágás és feldolgozás után mintegy százan laktak jól. Tovább olvasom