Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Évekig fajtalankodott két fiával egy izsáki férfi

Kiskorú fiaival éveken át fajtalankodó 37 éves izsáki férfi büntetőpere kezdődött meg szerdán a Kecskeméti Törvényszéken.
A vádirat szerint a férfi éveken keresztül, heti rendszerességgel fajtalankodott két fiával. Az ügyészség szerint a vádlott négy éven keresztül követte el a bűncselekményt. 2007-ben költözött el tőle élettársa, ezt követően az akkor 9 éves, valamint a 7,5 éves gyerekeket az anya és a vádlott egymást hetenként váltva nevelte.

A férfi édesanyja és nővére gyakran kijártak az Izsák külterületén lévő tanyára segíteni, ahol az apa a gyerekekkel egyedül élt. A férfi 2007 októberében kezdte el zaklatni fiait. Ittas állapotban, az esti lefekvés után kisebbik fiát ágyához hívta, és fajtalankodott vele. Később - szintén ittasan - a másik fiát is fajtalanságra kényszerítette. Amikor a fiúk ellenkeztek, a vádlott gumibottal és furkósbottal rájuk ütött, majd veréssel fenyegette meg őket, ha elmondják a történteket.

A vádlott a bűncselekményt 2011 őszéig heti rendszerességgel folytatta. A vádlott a bíróságon nem tett vallomást, ezért a bíró a nyomozás során tett vallomásait olvasta fel, de azokban sem beszélt a bűncselekmény elkövetéséről. "Ezt a szörnyű bűncselekményt nem követtem el" - írta a nyomozati szakban írt beadványában a férfi. A gyerekeket korábban nyomozási bíró hallgatta ki.

A szerdai első tárgyalási napon felolvasták a fiúk vallomását, amelyben részletesen beszámoltak az apjuk által elkövetett bűncselekményről. Minden hazugság, amit a gyerekek a fajtalankodással kapcsolatban állítanak - reagált a vádlott. A férfit nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettével vádolja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6000 új munkahelyet teremtett a Mercedes Kecskeméten

Magyarország Kormánya a nyár folyamán több olyan döntést is hozott, amelyek jelentősen befolyásolják… Tovább olvasom