Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Feldarabolta feleségét egy férfi Kerekegyházán - fotókkal

Kecskemét - Meggyilkolta feleségét egy 45 éves férfi hétfő kora reggel Kerekegyházán. A szomszédok úgy tudják: a gyilkos nekikezdett áldozata feldarabolásának is.
A delmagyar.hu helyszíni tudósítójának a Kölcsey utcában élő szomszédok megerősítették: a 45 éves férfi önmaga jelentette fel magát a rendőrségen.

Többen is elmondták, hogy a férfi a gyilkosság után nekikezdett feldarabolni a holttestet, de nem bírta sokáig a szörnyű munkát, és ezt követően hívta a rendőröket, akiket szörnyű látvány fogadott a helyszínen. Egyébként a szomszédok korábban kedves, előzékeny férfinek tartották a gyilkost.

Darabolós gyilkosság Kerekegyházán. Fotó: MTI/Donka Ferenc (galéria)

Korábban írtuk

Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a delmagyar.hu-t arról tájékoztatta, hogy hétfő reggel egy 45 éves férfi bejelentést tett a rendőrség ügyeletére azzal, hogy megölte a feleségét. A rendőrök egy kerekegyházi családi háznál ellenőrizték a bejelentés tartalmát, majd megállapították, hogy a bejelentő által megadott címen valóban gyilkosság történt. A rendőrök a helyszínen elfogták az ott tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Az elhunyt nő személyazonosságát, a bejelentőhöz való viszonyát még vizsgálják. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást, emberölés bűntett gyanúja miatt. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi kihallgatása elkezdődött, a helyszínen jelenleg is tart a szemle, valamint a tanúk kihallgatása és az adatgyűjtés.

Olvasóink írták

 • 11. abinya 2011. szeptember 13. 20:29
  „Ugyan már emberek!Hogy mondták?"Gyerekcsíny"!
  Magyar törvény.Le ül 2 évet,aztán éli tovább az életét.Ha bankot rabolsz?17 év!
  Idióta magyar alkotmánybíróság!”
 • 10. papika56 2011. szeptember 13. 10:52
  „A pasas féltékenységből ölt. a nő csak kocsmázott, ott szedte fel a kuncsaftokat . Milyen szégyen lehetett a gyilkosnak ,hogy így lejáratták a falu előtt.
  Én a hapsit sajnálom. Más megoldás is lehett volna. Ott maradt a nő 2 gyereke is. Velük mi lesz ????”
 • 9. mackósajt 2011. szeptember 13. 08:32
  „moderálva offtopic”
 • 8. Vörcsi 2011. szeptember 13. 06:54
  „"...a kocsmában és ott szedte fel a pasikat. Volt, hogy 4-5 <moderálva> is volt nálla .---mondta egy jól tájékozott szomszéd !"

  Akkor ott pénznek is kellett lennie! Ha nem lenne ma a fennti állítás a legjobb űzlet, nem lenne kínálat sem!
  Ha pénz van, minden van, más lehetett a baj!”
 • 7. papika56 2011. szeptember 12. 22:35
  „Mi van ma Magyarországon ? járvány ???minden héten egy ilyen ügy ! Mindenki hentes-mászárost játszik ?
  Hát ez rettenetes !!!!
  A nő állítólag ivott a kocsmában és ott szedte fel a pasikat. Volt, hogy 4-5 <moderálva> is volt nálla .---mondta egy jól tájékozott szomszéd !”
 • 6. Bike 2011. szeptember 12. 16:43
  „Az emberi agyat jól irányitják, pl. tv stb. Hiszen a cél minél kevesebben legyünk,addig csürnek csavarnak mig idáig süllyedünk.Elég lenne, ha a tv-t kevesebbet néznék kizárólag a bankok mossák az emberek fejét mivel mást nem is hallani,kizárólak igy és úgy a deviza . Na és ki nem tojja le? Nincs már pénz ,hiszen munka sincs. Ez agymosás és sajnos egyesek be sétálnak a gyűrübe, Nem szabad ezt hallgatnunk, de olyanok vagyunk mint a birkák,meddig birjuk???jó ez nekünk??Ez a Magyarság?? Ilyen buták lettünk? Utcára sem merünk már ki menni? Hol a vitézség???A Magyar virtus, sehol,mindenki fülit farkát behúzza és fizet ameddig tud,utána meg a családját darabolja föl kinjában háborodottságában ,ne engedjünk utcára magyar üzzük ki a sátánt.........
  a meg”
 • 5. bubuska73 2011. szeptember 12. 12:36
  „Érdekes a szomszédok újabban mindig "úgy tudják",hogy darabolt a tettes! A lapok pedig rendre le is közlik ezeket az /egyenlőre csak/ szóbeszédeket.”
 • 4. andrisne 2011. szeptember 12. 12:25
  „Borzasztó!Anno a barátnőmet is megölte a férje az Ipoly soron,aztán szépen besétált a rendőrségre és feljelentette magát.”
 • 3. Ebgondolat 2011. szeptember 12. 11:47
  „Nem tudom, mi folyik ebben az országban, de úgy darabolják egymást, mint régen a szalámit.”
 • 2. mackósajt 2011. szeptember 12. 11:42
  „Igen! Én is ezt sejtem mögötte! A pénz mindent tönkre tesz. Valahol sajnálom a gyilkost is, mert abból ,hogy ő hívta a rendőrséget látszik,hogy pillanatnyi elmebaj és megtörténik ,amit addig elképzelni se tudott az ember. Borzasztó!
  Részvétem az áldozat szeretteinek!”
 • 1. KamuNeni 2011. szeptember 12. 10:38
  „Szerencsetlenek. Depression, financial bajok, alacsony onerzet, veszekedes.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cáfolat: nem vizsgálódik az adóhivatal a kecskeméti egyesületeknél

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere a delmagyar.hu-nak cáfolta a Népszava azon értesülését, miszerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vizsgálatot indított a KSE-nél.
Tovább olvasom