Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Fémtolvajok raboltak ki egy utcát

Az összes víznyelő rácsot, valamint a közlekedési táblát is kilopták egy kalocsai utcából a napokban - közölte a rendőrség.
Ismeretlen tettesek a hétfőre virradóra Kalocsán, a Szőlők köze utcában ellopták az ott elhelyezett 14 darab víznyelő rácsot, valamint a Vízmű utca és a Malomszögi utca kereszteződésében lévő közlekedési táblát és annak oszlopot is. Az okozott kár 43meghaladja a 400 ezer forintot. A rendőrség keresi a tettest.

Olvasóink írták

 • 3. Mozimasiniszta 2012. május 10. 23:28
  „Bátorkodtam korábban is hangot adni eme véleményemnek: aki megveszi a nyilvánvalóan lopott holmit,
  tízszer akkora büntit kapjon mit a tolvaj ! mivel társtettes, mondhatni felbujtó, közveszély előidézésében és orgazda , nagyon valószínű hogy nem ez az első "eltévelygése" !
  Más: napi hír volt Vásárhelyről , és a közelmúltban a dunántúlról kétszer is hogy nagyfeszültség alatti vezetéket és trafókat loptak el ! Milyen értelmi szinten leledzik a hátrányosi família nagy része , ha képes bemenni lopni a nagyfeszültségű trafóházba ? Csoda ha előítélettel vagyunk irántuk ?”
 • 2. mp5 2012. május 10. 10:40
  „"közlekedési táblát és annak oszlopot is. Az okozott kár 43meghaladja a 400 ezer forintot. "
  Javítani kellene valakinek közlés előtt!”
 • 1. gedeon 2012. május 10. 10:15
  „"Fémtolvajok raboltak ki egy utcát
  Az összes víznyelő rácsot, valamint a közlekedési táblát is kilopták egy kalocsai utcából a napokban - közölte a rendőrség.
  Ismeretlen tettesek a hétfőre virradóra Kalocsán, a Szőlők köze utcában ellopták az ott elhelyezett 14 darab víznyelő rácsot, valamint a Vízmű utca és a Malomszögi utca kereszteződésében lévő közlekedési táblát és annak oszlopot is. Az okozott kár 43meghaladja a 400 ezer forintot. A rendőrség keresi a tettest."

  A cikk egy kicsit kesze-kusza, de sebaj!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos találkozó helyszíne lesz Kecskemét

A kétévente ülésező bizottság legközelebb - 2014-ben - Magyarországon ül össze, várhatóan… Tovább olvasom