Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Fiatalkorú rablók brutális története

Kecskemét - Hétfőn bíróság elé állt az a három fiatal, akik tavaly áprilisban kiraboltak, és agyonvertek egy asszonyt Dunaegyházán.
Hétfőn bíróság elé állt Kecskeméten az az öt fiatal, akik tavaly több alkalommal is kiraboltak, végül halálra vertek egy egyedül élő asszonyt Bács-Kiskun megyei Dunaegyházán. A tárgyaláson ismertetett vádirat alapján a fiatalkorú L. Viktor 2011. február 25-én lopási szándékkal megjelent a dunaegyházi nő házánál, ahol a drótkerítésen átmászva bejutott az ingatlan udvarára, és lekapcsolta a villanyórát. Ezt követően betörte a bejárati ajtó üvegét, majd a kitört üvegen benyúlva kinyitotta a bejárati ajtót, és behatolt a házba. A zajra a sértett felébredt, és felszólította a fiút, hogy hagyja el a lakását, azonban erre inkább elvette a sértett aranyfülbevalójának egy darabját, melynek másik fele a sértett fülében volt. Ekkor a sértett a közelében elhelyezett műanyagbottal ráütött a vádlott hátára, aki erre meglökte őt, majd kitépte a nyakából értékes nyakláncát és elmenekült.

Egy héttel később a fiú már két társával ment vissza a házba, és a korábbival megegyező módszerrel behatoltak az ingatlanba. A nő azonban ezt észlelte, rájuk kiabált, mire a vádlottak elmenekültek.

Néhány héttel később L. Viktor ezúttal másik két fiúval újra bemászott az udvarra, majd lekapcsolta az áramot. Ezt követően a fiatalok a ház bejárati ajtaját több rúgással betörték, behatoltak a sértett házába, ahol kutatásba kezdtek. A nőt felébresztették, majd a banda gyermekkorú tagja ököllel fejen ütötte az asszonyt, másik társa pedig szintén ököllel arcon ütötte. Erre a nő közölte, hogy átadja az ékszereit, mire újra megütötték. Ezután L. Viktor és a gyermekkorú társa a sértett kezeiről lehúzták a gyűrűit, valamint leszakították a nyakából a láncát, L. Viktor egy mángorlófával több alkalommal a sértett homlokára sújtott, miközben nevezett száját a gyermekkorú fiú befogta. A bűncselekmény során eltulajdonított ékszereket az elkövetők egy zálogházban értékesítették.
Az asszony a bántalmazás következtében, április 6-án elhunyt. Halálának oka az arcon és a fejen észlelt, kiterjedt bőrelhaláshoz társuló vérmérgezés, melyhez előrehaladott szív és érrendszeri megbetegedései is hozzájárulhattak.

Olvasóink írták

 • 2. Mozimasiniszta 2012. július 02. 18:48
  „Az ilyen , és hasonló esetek nem jutottak "eszébe" a DK-s LMP-s no meg a cucillista söpredéknek amikor
  a fiatalkorúak büntethetőségét , vagy a jogos önvédelem határát bővítő törvényeket pocskondiázták,
  telepofával a Parlamentben és a médiában !”
 • 1. xilinx 2012. július 02. 14:52
  „Véleményem szerint a Magyar Állam bűncselekményt követett el a polgárával szemben! Az első ilyen eset után shotgunt kell adni a megtámadottnak!
  Bitóra mindhárommal!!!! Aljas tetvek!!!!!!
  A magyar állam pedig eltiltandó olyan szabályok alkalmazásától, amik alapján a polgárok nem tudnak HATÉKONYAN védekezni.

  Ez a nő ugyanis jogkövetőként lemondott az erőszakról. Annak fejében, hogy az egyedüli erőszakmonopólium, az állam, megvédi. Íme!

  Lehet jönni azzal, hogy úgysem tudta volna kezelni a puskát, meg akkor azt is elrabolják, meg izé. Ha csak 1% esélye van, hogy megállítja ezeket a szarházikat, odaadni neki!!!!!

  Egy dolgot fog államunk elérni ezzel. Egy idő után mindenkinek lesz fegyvere. Vagy legálisan vagy illegálisan. Jobb 5 év börtönben, mint a saját lakásomban agyonverve...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb brazil érkezhet a KTE-be

A KTE labdarúgócsapata múlt héten jelentette be a máltai Hibernianstól érkező brazil csatár, Tarabai… Tovább olvasom