Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Fiókfelújítás az OTP-nél

Gőzerővel zajlanak a korszerűsítő beruházások az OTP Banknál: 2009-ben befejeződött hét fiók, köztük Bács-Kiskunban a kiskunfélegyházi és a kalocsai felújítása. Az a cél, hogy sehol se kelljen 10 percnél tovább várakozniuk az ügyfeleknek.
A gazdasági világválság ellenére az OTP Bank sikeresen működik, és népszerű az ügyfelek körében. Magyarországon kívül leányvállalatain keresztül immáron jelen van Bulgáriában, Horvátországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában, Oroszországban és Montenegróban is - hangzott el a bank dél-alföldi regionális központjának keddi sajtóbeszélgetésén, Kecskeméten.

Minden évben október utolsó munkanapján - 2009-ben október 30-án, pénteken - tartják a takarékossági világnapot. Ennek apropóján az OTP a csütörtökön induló www.eszpenz.net internetes oldalon költségkalkulátorral segíti az egyes háztartások kiadásainak ésszerűsítését. November 9-én és 10-én pedig hét helyszínen, köztük Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyeszékhelyein színes programokkal várja elsősorban a fiatalokat, amelynek célja a fogyasztói kultúra kialakítása. Kecskeméten a Malom bevásárlóközpontban, Szegeden a Széchenyi téren lesz az esemény.

Nánási Katalin: 2009-ben befejeződött hét fiók felújítása. Fotó: Gyöngyösi Balázs
Nánási Katalin: 2009-ben befejeződött hét fiók felújítása.
Fotó: Gyöngyösi Balázs

- Ezer fő részvételével október elején végeztünk egy piackutatást a takarékoskodási szokások megváltozásáról a válság hatására - árulta el Nánási Katalin ügyvezető igazgatóhelyettes. - Az emberek döntő többsége felelősen gondolkodik, jellemzően a vagyonosak kockázatvállalóbbak, a nők pedig könnyebben változtatnak vásárlási szokásaikon, mint a férfiak.

Nánási Katalin arról is beszámolt, hogy a régióban 2009-ben befejeződött hét fiók felújítása, köztük Bács-Kiskun megyében a kiskunfélegyházi és a kalocsai, további öt beruházás pedig folyamatban van. Ilyen a szegedi Takaréktár utcai fiók is, amelynek a homlokzata szépül meg. A termékfejlesztések mellett az eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a vagyontervezés, továbbá az a cél, hogy a fiókokban a várakozási idő sehol se haladja meg a tíz percet.

Olvasóink írták

 • 2. joy 2009. október 27. 20:12
  „Én sikeresen mwgszabadultam a zÓTéPétől.
  Olyan bankhoz mentem, amelyik tisztességesebben bánik a pénzemmel, nem lopja el, mint a dőmajom.
  Félmilliónyi valutám 2 év alatt annyit kamatozott, amennyiben kivételkor a kezelési költségek! kerültek, azaz jó, hpgy nem fogyott!
  Ez nem bank, hanem uzsorás-rablóbanda!”
 • 1. xene@freemail.hu 2009. október 27. 17:46
  „Lejjebb vihetnék például a szolgáltatásaik díjait, mert nagyon drágák....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zuschlag megkapta a telefonlehallgatás anyagait?

Egy tanú szerint Zuschlag János részben szóban, részben írásban megkapta a telefonlehallgatásairól készített anyagokat. Tovább olvasom