Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Fokozott ellenőrzést tartottak a kecskeméti rendőrök

12 óra alatt 850 járművezetőt ellenőriztek az egyenruhások.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. augusztus 29-én 16 órától augusztus 30-án 4 óráig fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtottak végre. Az akció célja - melynek keretében 850 járművezetőt ellenőriztek a rendőrök - a szeszes ital fogyasztásából származó alkohol és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt álló járművezetők kiszűrése, az általuk elkövetett szabályszegések és bűncselekmények felfedése és visszaszorítása volt. Ezen kívül Kecskeméten, Tiszakécskén és Lajosmizsén a fiatalkorúak alkoholfogyasztásának visszaszorítása érdekében négy vendéglátóhelyen is ellenőrzést tartottak a rendőrök - írta a police.hu.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu


A Közlekedésrendészeti és Közrendvédelmi Osztály munkatársai a közúti kontrollnál nagy hangsúlyt fektettek az ittas járművezetők kiszűrésére. Ennek érdekében 22 óra és 0 óra közötti időben minden sofőrrel szemben légalkoholmérő készüléket alkalmaztak Kecskemét belvárosában. Az ellenőrzés eredményeképpen a rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt hét gépkocsivezető ellen büntetőeljárást kezdeményeztek, három sofőrt közigazgatási bírsággal sújtottak.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az egyenruhások további három esetben szabálysértési feljelentéssel éltek, három közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvédték címüket a GAMF hallgatói Nokiában

Ismét Magyarországra, a Kecskeméti Főiskolára került a Finnish Mileage Marathon vándorserlege. Tovább olvasom