Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Fringe-közönségdíjasok

Kecskemét – Az Audiofeel, Őri Zsolt József, az Exotic TSE és az ARTikulátor Csoport alkotja a 2011-es Kecskemét Fringe Fesztivál közönségdíjasainak névsorát. Az abszolút győztes pedig – vagyis, aki a legtöbb szavazatot zsebelte be – az Audiofeel lett.
Az V. Kecskemét Fringe minden eddiginél több művészt mutatott meg a kecskeméti közönségnek. A delmagyar.hu-n négy kategóriában – zene, képzőművészet, tánc, valamint színjátszás és más színpadi produkciók – lehetett szavazni aszerint, kinek, melyik performansz tetszett a leginkább.

A zene kategóriát a 2010 nyarán alakult funk rock együttes, az Audiofeel nyerte, amely elsősorban saját szerzeményeket játszik. A négy srácnak az abszolút kategóriában is sikerült győzelmet aratnia, vagyis ők söpörték be a legtöbb közönségszavazatot az összes bemutatkozó művész közül az idei Fringe-en.

A közönségszavazás nyertesei április 15-én vehetik át a jutalmukat.
A közönségszavazás nyertesei április 15-én vehetik át a jutalmukat.

Őri Zsolt József sokszorosított és egyedi grafikáival szerepelt a fesztiválon, ő a képzőművészet kategória közönségkedvence lett. A tánc kategóriát az Exotic TSE nyerte, húszperces társas- és versenytánc bemutatója alatt utánozhatatlan hangulatot teremtett a Malom Központban. Az eredetileg keceli kötődésű egyesület 2009-ben alakult, de ma már Kecskeméten található a központjuk, ahol elsősorban latin-amerikai táncokat oktatnak a zene és a mozgás szerelmeseinek, de lehetőség van standard táncok elsajátítására is. Az ARTikulátor Csoport a színjátszás és más színpadi produkciók kategóriában gyűjtötte be a legtöbb szavazatot a nézőktől. A héttagú ceglédi csapat Tim Börtön után szabadon című műsorával utasította maga mögé a többi indulót.

Az V. Kecskemét Fringe Fesztivál közönségdíjait a Városi Ifjúsági Párbeszéd Napja rendezvény keretében, április 15-én, 16.15-kor, a Kecskemét főterén felállított nagyszínpadon adják majd át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt a tavasz, a kosznak szevasz

Ahogy eljött az igazán jó idő, egyre többen várakoznak az autómosóknál. Kíváncsiak voltunk, a sofőrök milyen gyakran mosatják le gépkocsijukat. Tovább olvasom