Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Fringe - kreatív kecskemétiek figyelem! - videó

Már várják a jelentkezőket az 5. Kecskemét Fringe-re. A fesztivál népszerűsége abban fogható meg leginkább, hogy a fiatalok bármilyen művészeti ágban megmutathatják magukat.
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2011. március 24-27 között rendezi meg a Tavaszi Fesztivál keretein belül az 5. Kecskemét Fringe-t, melyre minden olyan 14-30 év közötti fiatal jelentkezését várják, aki valamilyen művészeti ágban szeretné megmutatni magát a nagyközönség előtt.

A négy napos rendezvényen, több helyszínen, számos kategóriában – zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy és egyéb kreatív megvalósítások – bizonyíthatnak a rátermettek.

Kecskemét Fringe 2010

Jelentkezni a www.kio.hu internetes oldalon lehet 2011. február 1-ig.
– Évente általában 100 produkció alkotja a fesztivált, ebből áll össze a 4 napos programsorozat. A jelentkezők száma az előző évben 650-700 körül mozgott, idén ennél is többre számítunk. A Fringe nagyon népszerű a kecskemétiek körében, tavaly több mint 6000-en voltak kíváncsiak a kiállítókra, fellépőkre – mondta el a delmagyar.hu-nak Miskolczi Margit Lukrécia, a Kecskeméti Ifjúsági Otthon kommunikációs referense.
 
Megmarad a fiataloknak az a szabadsága, hogy kritika nélkül, bátran megmutathatják magukat. Ugyanakkor lesz némi változás is a korábbi fesztiválok gyakorlatához képest: a jelentkezőket szakmai tanácsokkal látjuk el, és a közönségdíjat is kiírjuk.

A Fringe-programok 2011-ben is ingyen látogathatóak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmeghallgatás a városházán

A kecskeméti közgyűlés csütörtök délután 14.30-tól közmeghallgatást tart a városháza dísztermében. Tovább olvasom