Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Független polgármesterjelöltet támogat az MSZP Kecskeméten

Kecskemét - A párt mind a 15 választókerületben önállóan indít képviselőjelöltet.
Hugyecz Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja az MSZP Kecskeméten, de mind a tizenöt választókörzetben önállóan indítanak képviselőjelöltet - jelentette be az MSZP helyi szervezetének az elnöke pénteken a város főterén tartott sajtótájékoztatón.

Király József közölte: a baloldali pártok megegyeztek a közös indulásban, de a Demokratikus Koalíció az utolsó pillanatban felrúgta a megállapodást, ezért az októberi helyhatósági választáson a választókörzetekben önállóan indulnak.

Az MSZP helyi elnöke megkövette azokat a baloldali szavazókat, akik a legutóbbi választáson elfordultak a párttól.

Szavai szerint, azok a szavazók, akik bíztak abban, hogy megfelelően képviseli a baloldal az ő érdekeiket, joggal váltak csalódottá, mert "2006 őszére bebizonyosodott, hogy ez nem sikerült".

"Megkövetem őket, elnézést kérek tőlük, tanultunk belőle, megfizettük érte az árat" - tette hozzá.

Emlékeztetett arra, hogy azok az emberek vagy nincsenek már közöttük, "akiknek sajnálatos módon köszönhetjük a baloldal zuhanását, vagy pedig nem kaptak vezető pozíciót" a pártban.

Király József bejelentette, hogy elindították a Közösen Kecskemétért elnevezésű mozgalmat, melynek keretében a város lakóinak a visszajelzése alapján "kristályosodott ki az a hat pont", amelyet a programjuk alapjává tettek.

Ismertette, hogy eltörölnék Kecskeméten az óvodai és bölcsődei díjakat, az utak és járdák felújítását azonnal elkezdenék, rendbe tennék a játszótereket, kialakítanák a kerékpáros közlekedés szabályos és biztonságos feltételeit, növelnék a közbiztonságot a városrészi rendőrőrsök újranyitásával és a polgárőrség megerősítésével valamint tiszta, átlátható közéletet és átlátható városi gazdálkodást teremtenének.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táskát lopott egy kocsiból - 15 perc alatt elkapták

A 31 éves kecskeméti férfi egy nyitott járműből emelte el a táskát. Tovább olvasom