Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Füttyjelzéssel figyelmeztették egymást a stricik rendőrveszély esetén

Kecskemét - Hétfőn folytatódott a Kecskeméti Városi Bíróságon C. Miklós és 22 társa ellen kitartottság bűntette miatt indított büntetőper tárgyalása.
A hétfői tárgyalási napon Szeleczki Zoltán tanácsvezető bíró kihallgatásokkal folytatta a bizonyítási eljárást.

A vád egyik szála szerint a tizenhetedrendű vádlott folyamatosan és egészben kitartatta magát egy üzletszerű kéjelgést folytató nővel. Ő felügyelte a prostitúciós tevékenységet, elvette a nő pénzét, lakást biztosított neki, és ha nem akart "engedelmeskedni" neki, megverte. Az ügyészség kitartottság bűntettével, valamint aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettével vádolja a férfit. Miután őt őrizetbe vették, élettársa tartatta ki magát.

A per hétfői tárgyalási napjára több vádlott jelentős késéssel érkezett meg, a tanúk többsége pedig egyáltalán nem jelent meg - utóbbiak közül többnek elrendelték már a rendőri elővezetését, de őket sem tudta előállítani a hatóság. A bizonyítási eljárás folytatódik.

Korábban írtuk

A vádirat szerint C. Miklós társával 2006-ban épített ki egy konspiratív módon működő, szervezettség jegyeit mutató hálózatot, melynek tagjai velük alá- és fölérendeltségi viszonyban álltak. A hálózat Kecskemét területén, illetve a városba vezető főutak és utak mentén „dolgozó" prostituált személyek szállításában, védelmében, felügyeletében, valamint az üzletszerű kéjelgésből származó bevételek beszedésében működött közre.

C. Miklós és társa – a másodrendű vádlott - felosztották Kecskemét területét, meghatározták azt a helyet, útszakaszt, ahol a prostituáltak engedélyükkel naponta fizetendő útpénz ellenében szexuális szolgáltatást kínáltak. A hálózat tagjai, az üzletszerű kéjelgést folytató személyek közvetlen felügyeletét, védelmét ellátó vádlottak egy-egy útszakaszt felügyeltek, beszedték az általuk felügyelt útszakaszon szexuális szolgáltatást nyújtó személyek bevételét, melyből ötezer forint útpénzt adtak át a hálózat élén álló vádlottak, vagy megbízottjaik részére. Az utak mentén felügyelő, közvetlen felügyeletet ellátó vádlottak telefonon, vagy füttyjelzéssel értesítették egymást a rendőrjárőrök közeledéséről.

Az a büntetőügy 23 vádlottját többek között kitartottság bűntettével vádolja a Kecskeméti Városi Ügyészség.

Olvasóink írták

 • 6. Jozsoci 2011. szeptember 12. 19:31
  „3. Horthyszobor 2011.09.12. 10:58
  Igazad van.”
 • 5. klj_54 2011. szeptember 12. 12:40
  „3. Horthyszobor 2011.09.12. 10:58
  Antwerpenben igen sok hétvégét eltöltöttem, ismerem a város híres és hírhedt részeit is:)
  Még ott is vannak futtatók!”
 • 4. deszkás 2011. szeptember 12. 12:22
  „Tod a New Yorki egyezmény.”
 • 3. Horthyszobor 2011. szeptember 12. 10:58
  „Az egész dolgot egy szigorú állami tulajdonban levő (!!!) bordélyház rendszerrel meg lehetne szüntetni!!! Oda a stricik be nem tudnák tenni a lábukat, egészségi kiskönyv, napi ellenőrzés és adóbevétel lenne a jussa az államnak.”
 • 2. deszkás 2011. szeptember 12. 10:11
  „Akkor ez bűnszövetkezet persze sokkal magasabb büntetési tételekkel. Vagy netalán érintve van a dologban valami nagyfejű? Más magyarázat?”
 • 1. klj_54 2011. szeptember 12. 09:30
  „Füttyjelzés?
  Lófütty!
  Mobiltelefon, ők is haladnak a korral.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pince és kocsmatűz Bács-Kiskunban

Két tűzeset adott komolyabb munkát a hétvége folyamán a Bács-Kiskun megyei tűzoltóknak. Tovább olvasom