Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Gyakornokot félemlítettek meg a biztonságiak egy kecskeméti áruházban

Kecskemét - Egy édesapa tett feljelentést a Kecskemét Rendőrkapitányságon, miután egy helyi áruház biztonsági őrei lopás elismerésére kényszerítették 17 éves fiát.
Az édesapa feljelentése alapján az egyik kecskeméti áruház biztonsági őrei az ott gyakorlaton dolgozó 17 éves fiát hétfőn, a délutáni órákban lelki megfélemlítést alkalmazva arra kényszerítették, hogy elismerje, korábban eltulajdonított az áruházból egy 34 ezer értékű telefont, majd az erről készült jegyzőkönyvet aláírja. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a biztonságiak ellen.

Olvasóink írták

  • 2. Mozimasiniszta 2012. április 24. 21:24
    „Igen ! érdekes a szitu ... a fiúnak miért nemvolt annyi esze hogy...?
    nem ez a lényeg , ha helyes a cikk szóhasználata akkor : azt a rohadt telefont korábbi ( napon , héten) időpontban cuffolta meg valaki ! és rákenték a
    <moderálva> srácra ! Lehet hogy a telóval egy blackman kölyke virít azóta !”
  • 1. igazságkereső 2012. április 24. 12:21
    „Elég érdekes a szituáció! A kérdés: a gyakorlaton az áruházban dolgozó 17 éves fiatalember miért nem kérte, hogy jöjjön oda az áruház igazgatója, vagy valamelyik osztályvezetője, aki ott helyben bizonyíthatta volna, hogy nem történt árueltulajdonítás?! Egy 17 éves fiatalembernek már kell, hogy legyen annyi "sütnivalója",hogy ilyen esetben mi a követendő eljárás, már csak a maga igazának megvédése érdekében is, ha valóban nem történt vagyon elleni bűncselekmény! Mert ha nem történt, akkor azt biztonsági őrt azonnal ki kell rúgni, mert az hatalommal és erőfölénnyel történő visszaélés, ami már büntetőkategóriába tartozó eset!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárják a fél belvárost az össznépi ballagás miatt

Szinte teljesen lezárják május 3-án a kecskeméti belvárost a központi ballagási ünnep miatt. Jövő… Tovább olvasom