Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Halálos baleset és pályazár volt az M5-ös autósztrádán

Az M5-ös autópálya Szeged felé haladó oldalán teljes pályazár volt halálos közlekedési baleset miatt - hajnalban történt, de csak 10 óra után lett zavartalan újra a forgalom.

10 óra 20 perckor mindkét sávon megindulhatott a forgalom.
 
Korábban írtuk:

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az M5-ös autópálya Budapestről Szeged felé tartó oldalán, a jobb pályatest 83-as kilométerének közelében augusztus 3-án 6 órakor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A teljes pályazár megszűnt, 2014. augusztus 3-án 9 óra 15 perckor az egyik sávon megindulhatott a forgalom. Az arra közlekedők megértését és türelmét kérjük.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy olasz felségjelzésű személygépkocsinak ütközött neki hátulról egy román felségjelzésű személygépkocsi. A román hatósági jelzéssel ellátott autó megpördült, a szalagkorlátnak, majd a felüljáró betonpillérének ütközött. A jármű férfi vezetője a helyszínen elhunyt, az utasok pedig mindhárman megsérültek.

Korábban írtuk:

Az M5-ös autópálya Budapestről Szeged felé tartó oldalán, a jobb pályatest 83-as kilométerének közelében augusztus 3-án 6 órakor közúti közlekedési baleset történt.

Eddig ismeretlen körülmények között két személygépkocsi ütközött össze. A rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben egy személy elhunyt, hárman pedig megsérültek.

A baleseti helyszínelés idejére a jobb pályatestet teljesen lezárták.

A rendőrök Kecskemét Északnál leterelik a forgalmat, és az 52-es útnál, a dunaföldvári felhajtónál lehet visszahajtani az autópályára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kukoricatáblában szállt le

Egy 57 éves szolnoki férfi siklóernyőjével Gyöngyösön szállt fel, majd augusztus 2-án 16 órakor Félegyházánál egy kukoricásban leszállás közben megsérült. Tovább olvasom