Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > Harakirit akart elkövetni a családjára támadó férfi?

Harakirit akart elkövetni a családjára támadó férfi?

Kiskunhalas - Egy őrjöngő férfi kenyérvágó késsel előbb magát sebesítette meg, majd a feleségére is rátámadt.

Delmagyar.hu - halasmedia.hu - 2012.04.07. 07:43
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Kiskunhalason, a Gimnázium utcába riasztották a Közrendvédelmi Alosztály munkatársait ahol egy őrjöngő férfi kenyérvágó késsel előbb magát sebesítette meg, majd a feleségére is rátámadt.

A szirénázó, megkülönböztető fényjelzéseiket használó rendőrautók csütörtökön délután öt óra előtt nem sokkal zárták el a Gimnázium utca forgalmát. Egy családi házhoz riasztották őket, egy középkorú férfi tartotta rettegésben a családját. Nem tudni min vesztek össze, az udvarban lakó szomszédoktól származó információk szerint a dühöngő férfi egy 15-20 cm hosszúságú késsel fel akarta vágni a saját hasát, de nem sikerült neki. A magát megsebesítő, vérző férfi ez után a feleségére is rátámadt, késsel a kezében fenyegette. A lakók elmondták, hogy korábban többször is kellett intézkedniük a rendőröknek az említett családnál.

Azt nem tudni, hogy a családtagok, vagy a szomszédok értesítették-e a rendőrséget, az egyenruhások percek alatt kiértek a megadott lakcímre. Később egy mentőautó is érkezett a helyszínre, a rendőrök és a mentősök közösen vezettek ki a házból egy piros inges férfit, feltehetően ő akart magával végezni. Beültették a mentőautóba és elszállították a kórházba.

Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője érdeklődésünkre megerősítette a rendőri intézkedést tényét. A sajtóreferens részleteket nem árult el az ügyről, annyit azonban elmondott, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Alosztályának munkatársai egy nagyobb bajt előztek meg a gyors és szakszerű intézkedésükkel.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...