Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Harangozó: nem voltam jelen a bajai videó átadásánál

Az MSZP frakcióvezető-helyettese felszólít mindenkit, hogy haladéktalanul közöljön helyreigazítást és kérjen bocsánatot tőle az állítások miatt.
A szocialista Harangozó Tamás csütörtökön kijelentette, hogy nem volt jelen a bajai választási videó átadásánál.

Az MSZP frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott kommünikéjében azt írta: "az első perctől kezdve világosan elmondtam, hogy a felvétel átadásánál nem voltam jelen. Ezt megdönthetetlen bizonyítékokkal (tárgyi bizonyíték és tanúvallomások) igazolni tudom".

Hozzátette: a napokban számos médium és politikus mégis olyan hamis látszatot keltő kijelentéseket tett, melyek szerint személyesen jelen volt a bajai videó átadásánál. Voltak, akik ezt egyszerű tényállításként közölték - jegyezte meg.

Harangozó Tamás tudatta, felszólít mindenkit, hogy haladéktalanul közöljön helyreigazítást és kérjen bocsánatot tőle az állítások miatt. Amennyiben a személyét érintő valótlan, rágalmazó állítások miatti helyreigazítások nem történnek meg, illetve ha bárki a továbbiakban a személyével kapcsolatban ezeket az állításokat megfogalmazza, jogi úton vesz elégtételt - tette hozzá.

A hvg.hu-ra pénteken került fel egy videó a bajai választással összefüggésben, amelyről a rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy hamisítvány, az azon szereplők megrendezett helyzetet játszottak el a megismételt önkormányzati képviselő-választás után. A videón egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt és tűzifát ígér nekik, ha ők és családtagjaik is elmennek szavazni a bajai időközi választásra. A méltatlankodó férfiak többször is rákérdeznek, és a közvetítő megerősíti, hogy a pénzt Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje, illetve Zsigó Róbert, Baja polgármestere, a Fidesz szóvivője küldte.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, hogy a felvételt egy a készítésekor is jelen lévő ember átadta egy ismerősének, aki egy további közreműködővel közösen elvitte a Magyar Szocialista Párt székházába, ahol két embernek adták át.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője aznap azt mondta: a felvételt Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke adta át Szakács Lászlónak, Mesterházy Attila kabinetfőnökének, aki azt Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettessel együtt nézte meg. Az MSZP elnöke kedden megismételte, hogy sem a szocialista pártnak, sem egyetlen politikusának nincs köze a bajai választással kapcsolatos videó elkészültéhez.

A Fidesz szerint biztosan megáll a hamis vád bűntettének alapos gyanúja a videó ügyében. A kormánypárt emiatt bejelentést tesz a rendőrségnél, a felvételt bemutató és

Olvasóink írták

 • 17. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. október 26. 09:49
  „"hasonmásom volt"”
 • 16. mivan? 2013. október 25. 15:47
  „15. igazad van, ott már várják őket...aztán lehet az interneten érdekes vicces dolgokat hazaírogatni. Szóval én azt mondom ne álszenteskedjetek. Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy mindenre csak ezt tudjátok válaszolni, tudod te hány gazember van a másik oldalon is? És tudod mi a poén lehet, hogy én is rühellem a bal oldalt, mint ti, csak ezt se tudjuk elfogadni. miért nincs a jobb oldalon egy tökös gyerek aki azt mondja köszönjük Viktor menj inkább te is brüsszelbe és add át a stafétát. Ez a miniszterelnök nem az országhoz beszél hanem a békemenetes tömeghez, soha nem is beszélt minannyiunkért, mert egy kicsinyes.................”
 • 15. vakanyad 2013. október 25. 15:19
  „Harangozónak harangoztak, bár egyik kutya nem harapja meg a másikat.
  Ezek a jólképzett elvtik megmagyaráznak mindent,érzik a vészt,menekülnek Brüsszelbe,mint a patkányok a süllyedő hajóról.”
 • 14. majzik 2013. október 25. 15:18
  „Nagyom uncsi kedves MSZP !”
 • 13. mivan? 2013. október 25. 08:12
  „10. A <moderálva> meg soha nem hazudott!!! Bele a Ti képetekbe is, de az nem gond. Mert csak azért csinálta, hogy a komcsikat átverje. Jó ügyért, nehogy visszatérjenek!”
 • 12. balihoho 2013. október 25. 07:08
  „Mi fog itt menni a tavasszal? Ha jön az igazi kampány! Nem sárdobálás lesz, hanem <moderálva>dobálás, mi pedig kapkodhatjuk a fejünket nehogy eltaláljanak.”
 • 11. hangman 2013. október 24. 22:12
  „Ősmagyar pirát nem beszélni madzsarszki.
  Az igazság odaát van, ezt még egy butuska vasutasnak is tudnia kellene.”
 • 10. Vasutas10 2013. október 24. 21:37
  „hangman 2013.10.24. 21:19

  Sejthető volt, zsigó viszont nagyon vastagon benne van!

  maszoposkám nagyon fájathat neked mert, pedig ildikó azt mondta nem fog fájni, pedig lassan monsdta.
  ballibesek akkor sem mondanak igazat amikor az anyjukat köszöntik.”
 • 9. Pirát 2013. október 24. 21:31
  „én biztosan nem voltam ott...de valószínű hogy a portás a helyén volt...így hát fogdossuk rá arra (modta:Jar-Jar)
  8#-as ! ma már volt rendelés, miért nem megnézetted meg magad..?”
 • 8. hangman 2013. október 24. 21:19
  „Sejthető volt, zsigó viszont nagyon vastagon benne van!”
 • 7. Cillit_bang 2013. október 24. 19:16
  „Aki "kiadta" a "köz"nek a videjót az a HVG volt igaz??? Tiszta fideszes lap, igaz balosok??? Akkor miért rúgták ki a főszerkesztő urat, azt aki ezt leadta????Tényleg aljas a jobboldal, csak olvassa Ron Werber forgatókönyveit, és meg is filmesítik!!! Hát ezek a narancsosok ....HÁt...HÁt... Hát....Alig tudok már fröcsögni! Órát kell kérnem Török (érettségizett?) Zs. szót cipelőtől!!!”
 • 6. pala1964 2013. október 24. 15:28
  „3 savaseső, szerinted, ha egy ilyen nagy horderejű(nek jelzett) videót kap egy párt, akkor

  1) csakis benn lófrál minden vezető tisztviselő, és
  2) nem hívnak be senki vezetőt, hogy nézze meg ő is...

  hát, a gondolkodással te sem fárasztod sokat magadat, gratulálok...

  4 kipkop, feltételezhetően NEM a portás vette át, hanem már régen nevesítették a sporttagozatuk alelnökét... ja, az téged nem érdekel...

  igazából nem is ov vezélr zavar, hanem hogy ekkora aljnövényzetek, mint ti ketten, itt szívják a levegőt... pedig kölcsönösségi alapon inkább a románok vagy szerbek örömére okoskodnátok és szavaznátok...

  szinte pontosan annyi jogotok volna is erre nektek is, mint az itt semennyit sem adózó román és szerb magyaroknak...”
 • 5. Agyalapi 2013. október 24. 15:00
  „Az, hogy megnézte, még nem jelenti azt is, hogy az átadásnál jelen volt.”
 • 4. kipkop 2013. október 24. 15:00
  „Feltételezhetően a portás vagy a takarító személyzet vette át az anyagot. A jogi úton való elégtétel lehet, hogy érinthet (ha Harangozó betartja szavát, de miért ne tartaná be) hivatali személyt is. Jó kis "meccs" lesz.”
 • 3. acidrain 2013. október 24. 14:44
  „"Török Zsolt, az MSZP szóvivője aznap azt mondta...azt Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettessel együtt nézte meg"
  VS
  "A szocialista Harangozó Tamás csütörtökön kijelentette, hogy nem volt jelen a bajai választási videó átadásánál."”
 • 2. pala1964 2013. október 24. 13:58
  „hát lehet, hogy tényleg "vak anyád" (remélem nem), de a fia süket:)

  aki hazudik, de olyan szinten, hogy bármelyik, érettségit letenni képes ember is átlát rajta, az az Öreg demokraták-Vén Keresztények gyülekezete”
 • 1. vakanyad 2013. október 24. 12:17
  „Az MSZP Himnusza így kezdődik:
  Hazudunk füledbe ,oh,magyar...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Weöres Sándor köteteket kaptak a kecskeméti Katona Gimnázium diákjai

Az intézmény diákjai örömmel fogadták a köteteket, amelyekhez az iskola könyvtárában természetesen valamennyien hozzájuthatnak majd. Tovább olvasom