Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Hat emeletet zuhant a súlyosan beteg asszony

Kecskemét - A hétfői kecskeméti öngyilkosság egyik szemtanúja szerint soha nem lehet feldolgozni a hat emelet magasságból betonnak csapódó emberi test hangját. A nő egy percig sem hezitált ugrás előtt, hiába próbálták többen is lebeszélni.
Hiába szaladtak már a lépcsőházban a rendőrök, látszott a nőn elszánta magát az ugrásra – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak a hétfői, Petőfi Sándor utcán történt öngyilkosság szemtanúja.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn egy 55 éves nő vetett véget életének, miután leugrott a nyolcemeletes szalagház függőfolyosójáról.

A Petőfi Sándor utcai szalagház hátsó oldala szörnyű tragédia helyszíne volt hétfőn.
A Petőfi Sándor utcai szalagház hátsó oldala szörnyű tragédia helyszíne volt hétfőn.

- Hétfő délelőtt negyed 11-kor figyeltem fel az üzletben arra, hogy egy rendőrautó parkol le a közelben, és három rendőr rohanva száll ki a járműből - nyilatkozta az egyik, neve elhallgatását kérő szemtanú a delmagyar.hu-nak. - Azt hittük, megint lopás történt az üzletsoron, erre ugyanis a múlt héten is akadt példa. Kimentünk, majd láttunk, hogy a rendőrök kettéválnak: egyikük a hátsó résznél elkezdett kiabálni felfelé, ketten pedig szaladni kezdtek az egyik lépcsőházban. Ezután láttuk mi is, hogy a 1-es számú lépcsőház hatodik emeleti magasságában egy nő áll fel függőfolyosó korlátjára. A lent maradt rendőr kiabált neki, hogy ne ugorjon, de pár másodperc elteltével a nő mégis leugrott, és a bámuló emberektől néhány méterre a betonnak csapódott. Az időközben kiérkező tűzoltók és mentősök egy fóliával gyorsan letakarták a holttestet, a megdöbbent embereket pedig a rendőrök hátrébb terelték. Leírhatatlan az a hang, ahogy a test belecsapódott a betonba, azóta sem tudom elfelejteni - nyilatkozta a közeli üzletben alkalmazottként dolgozó fiatalember a hétfői esetről, aki szerint korábban tévesen adták ki a nyolcemeletnyi magasságot, ugyanis a hatodikról ugrott ki a nő.

A szemtanú elmondása szerint erre a átjárórészre zuhant rá az öngyilkosságot elkövető asszony.
A szemtanú elmondása szerint ennek a átjárónak a betonjára zuhant rá az öngyilkosságot elkövető asszony.

Az elhunytról a rendőrség korábban annyit nyilatkozott, hogy 55 éves volt, és nem Bács-Kiskun megyei lakos. A delmagyar.hu információi szerint a súlyos betegségben szenvedő asszony balassagyarmati volt.

A kecskeméti Petőfi Sándor utcán a korábbi években többen is véget vetettek már életüknek. Legutóbb 2008 novemberében egy 53 éves férfi, 2009 januárjában pedig egy 58 éves nő ugrott le a nyolcadik emeletről, mindketten életüket vesztették. A hétfői, illetve a 2009-es tragédia hasonlósága, hogy mindkét eset az 1-es számnál történt az öngyilkosság, ahol munkatársunk riportja közben is tárva-nyitva volt a lépcsőház ajtaja.

Szédítő magasságból ugrott le az 55 éves balassagyarmati nő.
Szédítő magasságból ugrott le az 55 éves balassagyarmati nő.

Olvasóink írták

 • 3. Aranea 2011. szeptember 22. 10:23
  „Ha lenne lehetőség euthanáziára, méltósággal távozhatott volna.
  Így szerencsétlen megkáztatta, hogy ha van benne egy csepp élet a földetérés után, akkor tovább kínozzák a Hippokrateszi eskü nevében :(”
 • 2. varadipal 2011. szeptember 22. 09:22
  „Béke poraira, Isten nyugosztalja.Nem mindenki képes elviselni a betegséggel járó kínokat, és inkább megkíméli a hozzátartozóit a hosszú szenvedés elviselésétől.Nyugodjék békében.”
 • 1. cumania 2011. szeptember 22. 09:17
  „Esetleg az újságíró is kipróbálhatta volna az ugrást, akkor még sokkolóbb riportot lehetett volna írni!
  Esetleg fotóval, szívesen nézegetnénk...
  Borzasztó, rettenetes...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolc ponttal mutatkozott be a KKSE szerb újonca

Újabb felkészülési mérkőzést nyert meg a Kecskeméti KSE férfi kosárlabdacsapata. Dénesék ezúttal a Pécset verték hazai pályán 62-50-re. Az újonc Vukanidov 8 pontot szerzett.
Tovább olvasom