Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Helyreigazítás

Helyreigazítás
Portálunk a kis-kunsag.hu portál információira hagyatkozva közölt cikket egy csalási ügyről, amelyben a forrás olyasmit állított, ami megalapozatlannak bizonyult. Emiatt közöljük az alábbi helyreigazítást.

Valótlanul, megalapozatlanul, bizonyíték nélkül állítottuk azt 2012. június 12. napján közölt cikkünk címében, hogy "Csalás miatt áll bíróság elé a fideszes polgármester jobbkeze". Ezzel szemben a valóság az, hogy Fődi Róbert nem Kapus Krisztián fideszes polgármester jobbkeze.

Valótlanul, megalapozatlanul, bizonyíték nélkülk állítottuk azt, hogy "A Kapus Krisztián polgármesterhez több szállal kötődő férfi neve több alkalommal is felmerült Kiskunfélegyíházán az elmúlt hetekben... De Fődi Róbert volt az is, aki
magára vállalta, hogy száznál többször hívta fel éjszakánként Kapus Krisztián mobiltelefonjáról a polgármester volt feleségének új partnerét,..."
Ezzel szemben a valóság az, hogy a cikkünkben szereplő személy nem telefonált Kapus Krisztián magántulajdonú mobiltelefonjáról. Ugyanakkor soha nem vállalta magára sem a cikkben említett személy, sem más azt, hogy száznál többször hívta éjszakánként Kapus Krisztián mobiltelefonjáról a polgármester volt feleségének új partnerét. Tehát az állítólagos hívások nem Kapus Krisztián polgármester magántelefonjáról történtek, és senki nem vállalt magáűra semmilyen ügyet, hanem azt a cikkben szereplő személy követte el, mely ügy már lezárult. A valótlan, egyúttal sérelmes állítások miatt Kapus Krisztiántól, Kiskunfélegyháza Város polgármesterétől elnézést kérünk.

Olvasóink írták

  • 1. Emberségetavilágnak 2012. június 19. 19:08
    „El-eltűnt cipő, papucs, keresni kezdtük, aztán rendre orra vagy sarka a virágoskertből kandikált ki. Elordítottam magam "ez megint melyik volt?" a tettes maga alá csavart farokkal elkullogott az udvar végébe, a másik odaszaladt, megszemlélni haragom tárgyát.
    De az más. Azok kutyák.
    Becsületesek, őszinték.
    Elő nem fordulhatna, hogy visszaugassanak, vagy morogjanak ha rossz fát tesznek a tűzre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védekeznek a kánikula ellen Félegyházán is

Kiskunfélegyházán a Városfenntartó Szervezet munkatársai elkezdték a kánikulában tanácsos munkákat. Tovább olvasom