Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Illatszerek bűvöletében: országszerte fosztogattak

Összehangolt akcióban a 3 nőt Budapesten fogták el.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen elrendelt nyomozás során 2014. február 12-én összehangolt akciót tartott Budapest több pontján. A rendőri intézkedés során elfogták és a Kecskeméti Rendőrkapitányságra előállították N. Judit 40 éves, K. Helga 42 éves, és V-né P. Judit 38 éves budapesti lakosokat.

A nők a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. szeptember 7. és szeptember 19. közötti időben országszerte több üzlet sérelmére követtek el lopásokat, melyek során kozmetikai termékeket tulajdonítottak el összesen több, mint másfél millió forint értékben. Az asszonyok otthonaiban tartott házkutatások alkalmával az ellopott árucikkek egy része előkerült.

A kecskeméti nyomozók a három nőt gyanúsítottként hallgatták ki, a terheltek vallomásaikban elismerték a bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fának csapódott egy autó Mélykút mellett: meghalt a sofőr

Az 5312-es utat a baleseti helyszínelésidejére teljes szélességében lezárták. Kerülni Felsőszentiván… Tovább olvasom