Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Ivkovics reagált a szolnoki szurkolók üzenetére

Kecskemét – A kedd esti Szolnoki Olaj KK – Lami-Véd Körmend EuroChallenge mérkőzésen egy szurkolói kiírás reagált a napokban történt edzőváltásra.
„Ha Ivkovics jön, mi megyünk!" - állt a transzparensen. Mint ismert Ivkovics a KTE-ben betöltött szakmai igazgatói posztja mellett a Szolnok együttesének is segít. Ő az ABA Liga kapcsolattartója. Megkérdeztük mit szól a drukkerek reakciójához.

A szolnoki szurkolók ezzel a transzparenssel üzentek.
A szolnoki szurkolók ezzel a transzparenssel üzentek.

- Kecskeméten élő szerződésem van a klubbal, mindemellett a szolnoki kosárlabda klubnál betöltött feladatköröm sem fog változni. Sok egyéb fontos feladat vár rám. Pór Péterrel kapcsolatban pedig annyit tudok mondani, hogy viszonyunk mindig is baráti volt és az is marad. Mind a pályán kívül, mind azon belül. Remélem, hogy ez nem fog változni, de ezt már tőle kell megkérdezni. Én azt hiszem eddig is egy csónakban eveztünk és ezután is ezt fogjuk tenni - mondta Ivkovics.

- Sztojannal a kapcsolatunk annak ellenére nem változott, hogy már nem én vagyok a felnőtt csapat edzője - kezdte Pór Péter. Csapatként dolgozunk együtt az Olajnál, s ennek a csapatnak tagja Sztojan Ivkovics is. A mi kettőnk viszonya igen régi, szakmailag és emberileg is jól megértjük egymást. Kiválóan tudtunk együtt dolgozni a válogatottnál is, s most a klubnál is. Mivel az Olajnál profi klubhoz méltóan a vezetőség egyedülálló feltételeket biztosít a nyugodt munkához, így mindenkinek adott a feladata. Mindketten azért dolgozunk legjobb tudásunk szerint, hogy a csapat kilábaljon a mostani hullámvölgyből, s meg tudjon felelni a szezon elején megfogalmazott céloknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamra-túra, a hazai termékek népszerűsítéséért

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 2012-es Terra Madre-napon, december 9-én, 17 órakor indítja el tanyai termék programját. Tovább olvasom