Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Januárban már forgatják az Éden Hotel második szériáját

Kecskemét – A tévénézőknek ugyan még egy kicsit várniuk kell, de januártól már forgatják az Éden Hotel második szériáját. Örkényi Alizzal, a döntőt is megjárt kecskeméti szereplővel beszélgettünk arról, létezik-e helyes taktika egy olyan valóságshowban, ahol bármi megtörténhet.
Fehér homok, azúrkék tenger, napfény, falatnyi bikinik és tökéletes felsőtestek, ez az Éden Hotel. Januárban már forgatják is a népszerű valóságshow második szériáját, ezúttal Mexikóban. A delmagyar.hu Örkényi Alizzal, a első évad döntőjét is megjárt vörös szépség segítségével bekukkanthatott a kulisszák mögé. A műsor készítői elhívták Alizt és Kristófot, a két döntőst, illetve a játék legnagyobb taktikusát, Ádámot az egyik szereplőválogatásra.

A mindig mosolygós vörös szépség az utolsó pillanatban bukta el a fődíjat.
A mindig mosolygós vörös szépség az utolsó pillanatban bukta el a fődíjat.

– Nagyon élveztük a feladatot: faggattuk a jelentkezőket, pontoztuk a külsejüket, tanácsokat adtunk nekik, hogyan érdemes játszani az Édenben. Én még egy szituációs feladattal is megizzasztottam az egyik fiút: a feladat szerint egy bárban kellett felcsípnie. Nem könnyítettem meg a dolgát – mesélte nevetve Aliz, aki azt is elárulta, őt a kíváncsiság vonzotta két évvel ezelőtt. – Nem tudtam pontosan, mi az Éden Hotel, hiszen senki sem tudta, de hajtott a kalandvágy, és amikor elárulták, hogy a főnyeremény 25 millió forint, elhatároztam, hogy bekerülök a csapatba – emlékezett vissza saját castingjára Aliz.

„Ha túl sokat taktikázol, könnyen a saját kardodba dőlhetsz"

Örkényi Aliz a játék első pillanatától kezdve az utolsóig játékban volt a főnyereményért, ha valaki, akkor ő biztosan tudja, mi kell ahhoz, hogy az ember végigvigye az Éden Hotelt. – Fontos, hogy mindig tisztában legyél a körülötted kialakult erőviszonyokkal, a többiek tervezett lépéseivel. Ha volt lehetőségem, mindig ott voltam a különböző taktikai megbeszéléseken. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az Éden Hotelben bármi megtörténhet, és ha túl sokat taktikázol, könnyen a saját kardodba dőlhetsz. Ráadásul hiába terveztünk el egy lépést többféle módon, a szerkesztők még így is meg tudtak lepni minket, és a történetbe olyan csavart vinni, amelyre senki sem számított – tudtuk meg a valóságshow szereplőtől.

Örkényi Aliz szakítása után jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy egy kicsit kiszabaduljon a hétköznapokból.
Örkényi Aliz szakítása után jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy egy kicsit kiszabaduljon a hétköznapokból.

Ahogy Aliz fogalmaz, a legjobb, ha a játékosok buliként élik meg az egész műsort. – Nemcsak a párválasztó ceremónián eshetsz ki, hanem bármikor, ettől könnyen paranoiássá válhatsz, ha nem figyelsz. Ezért én igyekeztem úgy élni a műsorbeli napokat, mintha nyaralnék: jó bulik egy jó társasággal, egy gyönyörű helyen, ahol előfordulnak ugyan konfliktusok, de általában vidám a hangulat. Minden pillanatát ki kell élvezni, hiszen legtöbbünknek nem adatik még egyszer ilyen lehetősége az életben – mondta.

„Az legyen a legnagyobb problémám, hogy celebnek neveznek"

Manapság Dunát lehetne rekeszteni a különböző valóságshow-szereplőkkel. Közülük sokan abból próbálnak megélni, hogy ismert lett az arcuk, Aliz nem ezek közé a celebek közé tartozik, a fiatal lány két szakot visz egymás mellett (a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul turizmus-vendéglátást németül, kereskedelmet és marketinget magyarul), illetve egy kommunikációs cégnél is dolgozik. – A celeb lét nálam annyiban merül ki, hogy a suli és a munka mellett néha kellemes partikon, nagyon jó bulikon veszek részt, ahová egyszerű, hétköznapi emberként, ha senki sem ismerne, nem biztos, hogy bejutnék – magyarázta.

Alizt sokan a szívükbe zárták.
Alizt sokan a szívükbe zárták. Nem tipikus valóságshow-szereplő.

Ha valóságshow-szereplőként indulsz nagyon nehéz kikerülni ebből a kategóriából, de mi másnak lehetne minket nevezni? Hiszen nem vagyunk színészek, énekesek, szimplán közismert emberek, karakterek – összegzett Aliz. – Engem nem zavar, ha celebnek titulálnak, ez legyen az életben a legnagyobb problémám.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elképesztő! Már a vadak szénáját is lopják

Baja - Tolvajok jártak a bátai erdő szarvasetetőjénél, ahonnan összesen hat körbála lucernaszénát vittek el az állatok elől. Tovább olvasom