Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Jobb ha tanárral iszik a gyerek, mint egyedül?

Továbbra is tagadja bűnösségét a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium volt tanára, aki ellen 24 rendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt folyik az eljárás.
Mint arról korábban a delmagyar.hu is beszámolt, szerdán kiengedték a börtönből azt a kiskunhalasi tanárt, akit több kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítanak.

A férfi a gyanú szerint alkoholt ivott diákjaival, és több obszcén megjegyzést is tett, többek között egy osztálykirándulás alkalmával. A TV2 Tények című hírműsora úgy értesült, hogy a tanár tagad, szerinte jobb ha vele isznak a tanulók, mintha egyedül. A nyomozást nem szüntették meg csak szabadlábon védekezhet a tanár, miután a a Kecskeméti Törvényszék szabadlábra helyezte.

Információink szerint a 38 éves férfit még február végén jelentette fel egy kollégája, mert állítólag túl nyíltan beszélt osztálya előtt a szexualitásról, és talán épp ennek köszönhetően történt meg korábban, hogy az iskola kollégiumában a tanár egyik diákja megharapta egy másiknak a nemi szervét.

Olvasóink írták

 • 10. arvisura 2012. március 22. 16:00
  „A szóban forgó gimnázium névadója: Szilády Áron (Ságvár, 1837. november 3. - Kiskunhalas, 1922. március 20.) református lelkész, irodalomtörténész, nyelvész, orientalista, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.
  Kérem ennek megfelelően javítani a szöveget!”
 • 9. vári 2012. március 22. 15:27
  „Ez nevetséges. Melyik középiskolában nem próbálják ki a gyerekek az alkoholt? Mi is kipróbáltuk. Ez egy ilyen életkor.
  Nem lettünk sem alkoholisták, sem bűnözők.
  Az osztályfőnök diszkréten másfelé nézett, amikor osztálykiránduláson az egyik (egyébként kitűnő tanuló) srác belehányt a szemetesvödörbe. Fel kellett volna jelenteni kiskorúak veszélyeztetéséért?”
 • 8. dodeka 2012. március 22. 13:14
  „Mi is voltunk már 2-3 osztályos középiskolás korunktól tanárokkal borkóstoláson, sőt volt, hogy vidéki gyakorlaton este a tanár maga hozott be egy üveg bort a szobába, amit ha 4-5 ember megivott, akkor még kótyagos se igen lett. Nem volt ezzel semmi baj, és inkább hiba lett volna kihagyni, ha már történelmi borvidéken jártunk, amiről ráadásul még tanulnunk is kellett. Jó, ha egy tanárnak mocskos a szája, az a tekintélyét veszti, mondjuk kíváncsi lennék az obszcenitás mértékére, könnyen lehet, hogy egy kiszaladt "basszus"-ról volt szó. Kollégista én is voltam, éppen egymást nem harapdáltuk, de orbitális marhaságokat azért csináltunk, véresre vertük egymást törölközővel a tusolóban, kimásztunk az ablakon, petárdát dobtunk az igazgató elé, stb. Egyikhez se tanártól kaptuk az ihletet, kiadja azt kölök hülye feje magától is...”
 • 7. zoltanszabo 2012. március 22. 10:57
  „Remélem a diákok kiállnak a tanár mellett.
  Nem Harrach P. KDNP fogja megmondani --mit kell tenni a suliba , már szinte felnőtt gyerekekkel ? !
  Nem a középkorban --a XXI . sz élünk !
  Hogy isznak a mai gyerekek ---hááát mi sem voltunk különbek. Na nem seggrészegre , de a borvidéki kiránduláson bizony végig kóstoltuk a pincéket ! Mert ugye ez erről szól !
  Két tanár se egyforma --van akit szeretnek a diákok, van akiket meg NEM ! na ők azok a feljelentők !!”
 • 6. jq 2012. március 22. 10:45
  „Ezteq!

  Szerintem nem te fogod feljelenteni, hanem valamelyik tanártársa (szakmai vagy egyéb) féltékenységből, mint ahogy - szerintem - ebben az ügyben is történt.”
 • 5. Logaritmus 2012. március 22. 09:12
  „Majd jön a KDNP és megmondja erről is a vallásos tutit.”
 • 4. Ezteq 2012. március 22. 08:54
  „Várom már a szerenádot! Ha majd valamelyik tanár megkínál minket egy pohárral,jól feljelentem!!! Hahaha...Ja vagy nem ez a módi? Bocsi,azt hittem így kell ezt itthon csinálni :/”
 • 3. vovozs 2012. március 22. 08:46
  „Most mia gond vele, gimnazisták? Miért nem ihatnak? Nálunk is kb 20 éve az osztálykiránduláson esténként ki lehetett menni a szállásról. Csoportosan ki is mentünk és iszogattunk természetesen, volt hogy az osztályfönök is közénk ült, sőt osztálypénzből kostolót is vettünk borból. Igaz itthon az iskolába ment is a tanárok közt a susmus, biztos fejére koppintottak az osztályfönöknek. De egy osztálykirándulás esti programja erről is szól, akár titokba kilógni. Szerintem ha az osztályfönök lealacsonyodik erre a szintre attól jobban tudja figyelni hogy kinek mikor elég , mintha a szobába bezárkozva tervezgetné a másnapi programot. Az viszont lehet hogy a szexualitásról nem biztos sokan kellene dumálnia, de mi köze ha két másik ember a fa...át harapdálja. Fel van csak fújva az egész szerintem. Visszatérve a témához, sok részletet nem tudok de egy majd 18 éves inkább a tanárjával igyon, mint drogozzon. Szerintetek melyiket könnyebb szerezni 16 évesen, drog vagy pia?--- a piát hamis személyivel?”
 • 2. csmano 2012. március 22. 08:38
  „Persze soha egyetlen diák sem itta le magát segg részegre még Magyarországon, de ez a pedagógusok szégyene, egy diáktáborba hajlandó volt eltűrni, hogy sört igyanak a diákok, és ezzel a bűnbe vitte a jövő generációját?
  Vagy csak valakinek szúrta a szemét, és kellett egy indok?”
 • 1. Mozimasiniszta 2012. március 22. 08:23
  „Zseneális ! amikor egy újság a telaviv2 -re hivatkozik hiteles hírforrásként ! a szerkesztő fejében nem fordult meg hogy ha a magyar média legalján kotorászik , akkor közelebb kerül hozzá ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fényes nappal vertek végig a városon egy gyereket

Egy 16 éves bajai tanulót többször is megvert, majd kirabolt az a 33 éves férfi, akit szerdán vettek… Tovább olvasom