Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Kecskemét Fringe: művészeti fesztivál alkotó fiataloknak

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 8. alkalommal rendezi meg a 14-30 éves alkotó fiatalok művészeti fesztiválját, a Kecskemét Fringet.
„Neked nyolc?"

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 8. alkalommal rendezi meg a 14-30 éves alkotó fiatalok művészeti fesztiválját, a Kecskemét Fringet. Az elmúlt évek során jó néhány fiatalt, csoportot, együttest sikerült „pályára segíteni" minden művészeti ágban. A Kecskemét Fringe megteremtette a rangját a fiatal, amatőr alkotóknak, előadóknak, és művészetüknek a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál programjai között, kiérdemelte a „fesztivál a fesztiválban" elnevezést a színvonalával, látogatottságával, értékeivel, hangulatával.


2014-ben ismét színes és színvonalas programkínálattal, sok újdonsággal és érdekességgel várják közönségüket a 14-30 éves alkotók, előadók: zenészek, táncosok, képzőművészek, filmesek, színjátszók és slammerek Kecskemét különböző közösségi tereiben. A képzőművészek, az idei Kecskeméti Tavaszi Fesztivál központi gondolatához kapcsolódva - „Kecskemét kincsei (az utolsó békeév)" – a „MEET KecskeMEET ART" - kecskeméti épületek régen és ma" címmel meghirdetett workshop keretében elkészítik közös alkotásukat, illetve a beküldött alkotásokat rendhagyó kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők. A 8. Kecskemét Fringe önálló művészeti programja március 28-29-én a XXV. Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális fordulója.

A rendezvény szervezője és információs központja: a Kecskeméti Ifjúsági Otthon

Programhelyszínek: Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Malom Központ, Tudomány és Technika Háza (TEKA)

Az alkotók, előadók, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is nagyon számítanak a közönségükre, rajongóikra! A rendezvények minden helyszínen díjtalanul látogathatók.

A részletes program a www.kio.hu weboldalon, és a VIII. Kecskemét Fringe fesztivál programfüzetében olvasható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetthely: színházi sorozat a bűnmegelőzésről

Az idősebb korosztály részére kidolgozott bűnmegelőzési célzatú jelenetekkel folytatódik az… Tovább olvasom