Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Kecskemét Kártya: már több, mint hétezren

A kártyával 200 elfogadóhelyen lehet olcsóbban vásárolni. Például kevesebbet kell fizetniük a tulajdonosoknak a parkoló bérletért, a sportesemények látogatásakor, de a színházban, a könyvtárban és bizonyos orvosi szolgáltatások esetében is érvényesíteni lehet a kedvezményt.
Csütörtöktől lehet megújítani a Termostar által korábban ingyen adott Kecskemét-Kártyákat. Azok kaphatták meg tavaly a kártyákat a szolgáltatótól, akik becsülettel, pontosan fizették a távfűtés díját. A kártyák azonban lejártak, így azokat meg kell újítani.

Most már fizetni kell ugyan ezért, de a Termostar ügyfeleinek 1500 forint helyett csak 1000 forintot. A kártyával 200 elfogadóhelyen lehet olcsóbban vásárolni. Például kevesebbet kell fizetniük a tulajdonosoknak a parkoló bérletért, a sportesemények látogatásakor, de a színházban, a könyvtárban és bizonyos orvosi szolgáltatások esetében is érvényesíteni lehet a kedvezményt. A Kecskeméti Városfejlesztő Kft tájékoztatása szerint az átlagos használók éves szinten 10-15 forintot spóroltak a kártyával. Több mint 7000 kártyatulajdonos van jelenleg. Minden információ megtalálható a kártyáról és az elfogadóhelyekről a www.kecskemet-kartya.huoldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A miskolci biomassza fűtőművet tekintette meg a kalocsai városvezetés

A képviselő-testület azért térképezte fel az üzemet, mert Kalocsán is hasonló fűtőmű fog épülni. Tovább olvasom