Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Kecskemét országgyűlési képviselőinek vagyonnyilatkozatai

Kecskemét - Mától nyilvánosak, és a parlament honlapján bárki által megtekinthetőek az országgyűlési képviselők, köztük a kecskeméti, egyéni körzetből bejutott honatyák vagyonnyilatkozatai. Nézze meg, mi szerepel a kecskeméti vagyonnyilatkozatokban.
Az Országgyűlés valamennyi, összesen 385 aktív képviselője leadta saját és hozzátartozói vagyonnyilatkozatát a hétfői határidőig. A nyilvános képviselői vagyonnyilatkozatok február 1-jétől megtalálhatók az Országgyűlés honlapján, az egyes képviselők adatlapjain. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény alapján a honatyák minden év január 1-jétől számított harminc napon belül kötelesek az Országgyűlés elnökénél a törvény melléklete szerinti vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozatot tenni. Összeállításunkban a két kecskeméti országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozatát közöljük.

Dr. Zombor Gábor vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy a polgármester egy 198 négyzetméteres lakóház 50%-os tulajdonosa. Ezt az ingatlant 2010-ben bővítették. Emellett 25%-os tulajdonrésze van egy 1997-ben örökölt, 62 négyzetméteres kiskunfélegyházi lakásban, és szintén egy 154 négyzetméteres kecskeméti lakóházban is. Ezeken az ingatlanokon kívül harmadrésznyi tulajdonosa egy 856 négyzetméteres sükösdi kertnek. A gépjármű rovatban egy Subaru Legacy szerepel, amelyet két éve vásárolt. Dr. Zombor Gábornak még 4,726,338 forint törlesztenivalója van korábban felvett, nyolcmillió forintos lakáshiteléből. A havi bruttó kereset rovatban 599 ezer forint szerepel, és a nyilatkozat szerint tavaly májusban egy 388 ezer forint értékű laptopot kapott juttatásként az Országgyűlés hivatalától.

A másik kecskeméti országgyűlési képviselő, Dr. Horváth Zsolt egy 146 négyzetméteres kecskeméti lakóház 50%-os tulajdonosa. Emellett szintén felerészt tulajdonosa egy 1500 négyzetméteres teleknek. Két autója van, egy 5 éves Nissan Primera, és egy 2 éves Skoda Octavia. A képviselő bevallása szerint egy 13 millió forintos bankhitelének felét törlesztette le eddig, és magánszemélyeknek további 3 millió forinttal tartozik. A Medikont Bt. ügyvezetője, a cégben 50%-os tulajdonrésszel bír. Dr. Horváth Zsolt tavaly májusban szintén egy 388 ezer forint értékű laptopot kapott munkájához.

Olvasóink írták

 • 3. queenmargareth 2011. február 01. 18:01
  „Ez kamu ezt nem etetik meg velem......
  Amikor anno az Apeh levonta az 1 azaz egy forint tartozásomat is!!!Havi nettó 48 e ft körül éltem akkor!”
 • 2. deszkás 2011. február 01. 15:04
  „Ki nem .... le ezeket a kamu nyilatkozatokat?”
 • 1. szatyi 2011. február 01. 15:02
  „A szegediekről nem illene írni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KTE: Preklet és Bertus az U21-es válogatott keretében

Nagyon népszerűek lettek a KTE játékosai a szövetségi kapitányok köreiben, ugyanis kedden Preklet Csabát és Bertus Lajost is meghívták az U21-es válogatott edzőtáborába.
Tovább olvasom