Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Kecskeméten felkészültek, ha stadionügyben rájuk kerülne a sor

Kecskemét - Ankétot tartottak Kecskeméten, a tulajdonos, a klubvezetők, a vezetőedző és a játékosok is válaszoltak a drukkerek kérdéseire.
A találkozót Rózsa Pál tulajdonos köszöntője nyitotta az ankétot, amely több témát is érintett.

- Kecskeméten előre készülnek stadion-látványtervekkel, mivel nem kizárt, hogy további beruházások lesznek az országban, akár Kecskemétre is sor kerülhet – a klub nem akarja, hogy egy ilyen eset felkészületlenül érje őket.

Fotó: Kecskemétite.hu
Fotó: Kecskemétite.hu

-Rózsa Pál tulajdonos elmondta, a klub működéséhez szükséges feltételek a jelenben és a jövőben is adottak lesznek, ebben továbbra számítanak a városra, a szponzorokra és a szurkolókra is.

-A csapatot illetően Horváth Ferenc elmondta, Yannick és Rajczi is, akik más-más okok miatt vannak még kicsit lemaradva. Rajczi esetében a féléves kihagyás okoz nehézséget, Yannick pedig az utolsó pillanatokban érkezett, a támadósor összecsiszolásán tehát még dolgozni kell.

-Vladan Szavics viseli a szalagot, helyettese Vaskó Tamás. Hátvédünk helyzetéről is érdeklődtek a szurkoló, a vezetőedző pedig elmondta, Vaskó egy olyan dolgot képvisel az öltözőben és a pályán, amire nagy szüksége van az együttesnek. Fontos elem, aki belülről tartja tűzben a csapatot és igazi vezérként viselkedik.

-Az elvárásokra vonatkozóan Sallói István és Rózsa Pál is megszólalt. Klubigazgatónk szerint tavaly ilyenkor az Európa Ligás negyedik helyezés merész álomnak tűnt, mégis egy ponttal maradt le róla az együttes. Az élet dönti el idén is, mire lehet elég a csapat a tavaszi szezont végén, nem érdemes jóslatokba bocsátkozni, hiszen a kupagyőztes együttes is annak idején a bajnokságban sokáig kiesés ellen harcolt, hiába állt nagyon jó nevekből. Rózsa Pál elmondta, ő sosem helyezésben gondolkodott, az adott helyzetben azt kell elérni, amit lehet. A Magyar Kupa végkimenetele idén is alakulhat úgy, hogy a negyedik hely sokat érhet, ez szép célkitűzés lehet, persze több erős együttes is hasonlóan gondolkodik a mezőnyben, például a Ferencváros vagy a Diósgyőr is.

-Az új, névre szóló beléptetés kapcsán elhangzott, amolyan tesztüzemben zajlik egyelőre az új típusú jegyértékesítés, mely a hosszú távú stadionfejlesztési projekt részét képezi, mely alakulóban van, a központ rendszer teljes kiépülésével akár már otthon is lehet majd jegyet nyomtatni a későbbiekben. Amennyiben mégis lassabban működne a rendszer, visszaállnak az eredeti verzióra.

-A játékosok részéről Pekár László hozzátette, jó döntés volt részéről, hogy a maradás mellett döntött annak idején, azon dolgozik, hogy minél több lehetőséget kapjon és megszilárdítsa helyét a csapatban. Patvaros Zsolt kiemelte, 7 éves kora óta focizik Kecskeméten, több helyre is vitték volna, de nem véletlenül döntött a KTE mellett minden alkalommal és a fiatalnak lehet jövője a klubnál, adottak az esélyek NBI-es játékossá válni. Vladan Szavics is megszólalt, őt jövőbeli szerepéről kérdezték. A kapitány elmondta, egészségesen továbbra is képes hátára venni a csapatot, ezen lesz tavasszal is. Yannick szavai zárták az ankétot, aki hazatérésnek nevezte Kecskemétre igazolását és minél több sikerrel és jó teljesítménnyel zárná a tavaszt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Izgalom volt Kecskeméten, gól nem

Nem volt rossz meccs a Kecskemét-Debrecen alföldi rangadó, de gól nem született. Pedig helyzet az volt dögivel, főleg a vendég bajnokcsapat előtt. Tovább olvasom