Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Kecskeméti Kultúra Mecénása díj

Harmadszor szavaztak a kecskeméti kulturális és művészeti intézmények, művészeti együttesek vezetői arról, hogy kinek adományozzák a Kecskeméti Kultúra Mecénása díjat.
Az elismerést olyan cégvezető kaphatja, aki sokat áldoz a kecskeméti kulturális életre, s cégfilozófiájában kiemelt helyet foglal el a kulturális mecenatúra. Idén a jelöltek közé egy előszavazást követően három cégvezető került: Horváth Attila, a Termostar Kft. ügyvezető igazgatója, Kurdi Viktor, a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója és dr. Nagy Zoltán, a Phoenix-Mecano ügyvezető igazgatója. A szavazás lezárult, de a díjazott kilétére csak a hónap végén derül majd fény.

A díj átadására március 28-án, pénteken, a XXIII. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál első napján kerül sor a Kecskeméti Kulturális Központban. A díjat a tavalyi díjazott, Versegi János, a Verbau Kft. tulajdonos-ügyvezetője adja majd át, garantáltan telt ház előtt. A díjat alapító dr. Ittzés Tamás által szervezett Bohém Fesztiválra már most alig lehet jegyet kapni, aki ott szeretne lenni a március 28-30-i Bohém-hétvége öt koncertjén, most igyekezzen még jegyet venni, mert a fesztivál előtti napokban már szinte biztosan nem juthat belépőhöz. (Jegyrendelés a helyszínen, vagy a Bohém Webáruházban: http://bohem.shoprenter.hu/koncertjegyek_66)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóval ütközött egy motoros Baján

A férfi súlyosan megsérült, félpályás útzár mellett helyszíneltek a rendőrök. Tovább olvasom