Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Kék hírek Bács-Kiskun megyéből - augusztus 12.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közlekedési baleset történt.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 17 éves lajosmizsei férfi és B. Richárd - 19 éves kecskeméti lakos ellen. A két férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 9-e és 12-e közötti időben, Kecskeméten több házról erőszakkal leszedtek összesen 3 darab vörösréz ereszcsatornát, valamint 1 db vörösréz ablakpárkány lemezt. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk után őrizetbe vették őket.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott kéjelgés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette L. Mária Magdolna 30 éves kecskeméti nőt, aki augusztus 12-én Kecskemét lakott területén kívül, az 52. számú főút mellett prostitúciós tevékenységet folytatott.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vette Ny. Béla 20 éves, és társát B. Krisztián 31 éves hercegszántói lakost. A két férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 11-én este egy hercegszántói vendéglátóhelyen – ahová több alkalommal is visszamentek - bántalmaztak egy 34 éves, majd később egy 45 éves és egy 25 éves hercegszántói férfit. A két férfi a tulajdonos valamint a vendégek egységes fellépésének hatására távozott el véglegesen. A bántalmazás következtében a sértettek könnyebben megsérültek.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya korábban lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vette Gy. János 26 éves kiskőrösi lakost. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy július 16-án 13 és 14 óra közötti időben, Kiskőrösön egy cég nyitva lévő irodájába bement, és onnan ellopott egy tárcát a benne lévő készpénzzel, valamint iratokkal és bankkártyával együtt.

Kelebia és Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy marokkói és két albán állampolgárral szemben, akiket augusztus 12-én igazoltatott a járőr Mélykút és Tompa külterületén. A személyek jogszerű Magyarországon való tartózkodásukat igazolni nem tudták, így előállították őket tiltott határátlépés miatt. Az egyik albán személy ellen beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldieket a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra vitték, ahol idegenrendészeti őrizetbe kerültek - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olvasóink írták

  • 2. pachakuti 2013. augusztus 13. 16:44
    „Színes hírek, nem kékek.”
  • 1. Tshabalala 2013. augusztus 13. 13:04
    „Nagy a baj ha Mária Magdolna is igy ismerkedik az arra járokkal”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több ezren az ősök nyomában Bugacpusztán

A három napos hagyományőrző ünnepen lovas bemutatók, kézműves sátrak és berendezett jurták várták a… Tovább olvasom