Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Kék hírek Bács-Kiskun megyéből - október 24.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési őrizetbe vette K. Henrik 23 éves kecskeméti lakost, akit október 24-én 15 óra 5 perckor egy kecskeméti áruház biztonsági szolgálata tetten ért, amikor öt csokoládét lopott el úgy, hogy azokat a kabátjába rejtette, majd fizetés nélkül akarta elhagyni az áruházat.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy madarasi lakos bejelentése alapján. A férfi házánál október 24-én 21 órakor három férfi jelent meg, akik karókkal betörték a ház két ablakát és az azon lévő redőnyöket. A rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Norbert 28 éves, F. Roland 19 éves és L. Gergő 18 éves katymári lakos, akiket előállítottak a rendőrségre, majd gyanúsítottként hallgattak ki.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során őrizetbe vette Sz. B. 29 éves román állampolgárt. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 20-án 19 óra 30 perckor társával A. E. Cs. 41 éves román állampolgárral, - akit már korábban elfogtak a rendőrök - a nyitott ajtón keresztül bementek egy idős férfi orgoványi otthonába, ahol bántalmazással és fenyegetéssel kikényszerítették, hogy a sértett elárulja hol tatja a pénzét. Az idős férfi kabátjában megtalált készpénzt magukkal vitték. A sértett a bántalmazástól súlyos sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya korábban elrendelt nyomozás során, embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette október 24-én K. J. Erzsébet 46 éves tompai lakost.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy török állampolgárral szemben, akit október 24-én 12 órakor Tompa külterületén igazoltattak a járőrök. A férfi magyarországi tartózkodásának jogszerűségét igazolni nem tudta, ezért előállították a kirendeltségre, ahol kiderült, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követett el. A külföldi idegenrendészeti őrizetbe került és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Kiskunhalasi Őrzött Szállásán helyezték el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Középpontban a közlekedésbiztonság:

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának kampányához a Bács-Kiskun… Tovább olvasom