Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Kék hírek Bács-Kiskun megyéből - szeptember 22.

Ittas gépjárművezetővel szemben a rendőrök két esetben intézkedtek az elmúlt 24 órában.
A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy olyan baleset történt ahol valaki megsérült, valamint négy esetben csak anyagi kár keletkezett a közúti közlekedési balesetben. Ittas gépjárművezetővel szemben a rendőrök két esetben intézkedtek.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság szeptember 22-én őrizetbe vette M. Norbert 24 éves kiskunfélegyházi lakost, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogató parancsot, mert a kiszabott közérdekű munka büntetés letöltését nem kezdte meg.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt. Fajszon egy lakóházban, ahol egy társas rendezvény volt, körülbelül tíz ismeretlen személy szeptember 22-én 2 óra 30 perc körül megjelent. A vendégekbe belekötöttek, majd amikor távozásra szólította fel őket a házigazda, a ház előtt parkoló személygépkocsit köpködték, majd a gépkocsi kalocsai tulajdonosát bántalmazni kezdték. Ezután további dulakodás alakult ki a támadók és a férfi védelmére kelt személyek között. A garázda magatartásnak az vetett véget, hogy a bántalmazott férfi és még vele három személy autóval a helyszínről elmenekült, majd értesítették a rendőrséget. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként kiderült, hogy a cselekmény elkövetésével H. Mihály 27 éves, H. Lóránt 22 éves és K. László 18 éves fajszi lakosok gyanúsíthatók megalapozottan. A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ellenük szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik a büntetőeljárás. A bántalmazás alkalmával öt személy megsérült.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy felnőtt és egy gyermekkorú külföldi állampolgár ellen, akiket szeptember 22-én reggel igazoltatott a járőr Tompa külterületén. A személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállították őket tiltott határátlépés miatt. Menekültstátusz iránti kérelmüket jelezték, ezért átszállították őket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Őrzött Szállására - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanösvényt avattak az Ifjúság Úti Óvodában

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület Kecskeméten tartotta meg országos találkozóját szeptember 20-22. között. Tovább olvasom