Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Kék hírek Bács megyéből - január 10.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel járó, valamint tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított nyolc szír állampolgárral szemben, akiket 2014. január 10-én Csikéria külterületén fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért a szír személyeket átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két afgán állampolgárral szemben, akiket 2014. január 10-én az 5506-os számú út mellett fogtak el a járőrök. Tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt állították elő őket, mivel magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. Mindketten menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átadták őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított öt afgán állampolgárral szemben, akiket 2014. január 10-én az államhatár közelében fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért az afgán személyeket átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy koszovói állampolgárral szemben, akit 2014. január 10-én Magyarország államhatárának közelében fogtak el a járőrök. A férfi az országban való tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért előállították - tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt. A külföldi menekültstátusz iránti kérelmét jelezte, ezért átadták őt a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy új zöldségfajtát fejlesztettek ki a kecskeméti Zöldségmag Kft.-nél

A 2011-ben elnyert K+F pályázat forrásaiból indított nemesítési program befejeződött, és megtörtént… Tovább olvasom