Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Keressük a Kecskeméti Vadaskert legszebb lakóját!

Kecskemét – A delmagyar.hu családi napot szervez augusztus 13-án, szombaton a Kecskeméti Vadaskertben, ahol számos, színes programmal várja a látogatókat. Szavazz te is, melyik állat a legszebb, és jutalmazd meg kedvencedet királyi lakomával!
A szavannákon az oroszlán az állatok királya, de vajon a Kecskeméti Vadaskertben kinek a fejére kerül a dicsőséget jelentő, képzeletbeli korona? Melyik állat lesz a király Kecskeméten? A delmagyar.hu olvasói most arról dönthetnek, hogy a Kecskeméti Vadaskert melyik lakója a legszebb, ki kapjon különleges finomságot az augusztus 13-án tartott családi napon. A legtöbb szavazatot begyűjtött kedvencet látványetetésen csodálhatják meg a résztvevők.

– A Vadaskertnek jelenleg 356 lakója van – tudtuk meg Pullai Bélától, az igazgatótól. Ennyi állatot nem indíthattunk a szépségversenyen, így találomra kiválasztottunk közülük néhányat, – főleg olyanokat, akik szeretnek szerepelni, nem kapnak lámpalázat a kameráktól és a fényképezőgépektől – rájuk lehet szavazni.

Kattintson a képre a szavazásért!
Kattintson a képre a szavazásért!

Az állatvilág minden szegmenséből gyűjtöttünk képviselőket, így igazán nemzetközi mezőny alakult ki: az amerikai régióból érkezett a nagy mara, a láma, a mókusmajom, a mosómedve és az alaszkai fehér farkas is, továbbá amerikai ősökkel büszkélkedhet a lakótelepi akváriumot kinőtt vörösfülű ékszerteknős is. Az ázsiai régiót a kétpúpú teve, a japán makákó, a királymókus, az indiai antilop, illetve a szibériai tigris képviseli, míg Afrikából a strucc és a szurikáta küzd a szavazatokért. Európát a macskabagoly és a shetlandi póni képviseli, míg Ausztráliából csupán egy versenyző, a bennett-kenguru került be a döntőbe.

A legújabb Vadaskerti celeb-jelöltek közül csupán négynek – az indiai antilopnak (Csücsi), a fekete párducnak (Bagira), a kétpúpú tevének (Tivadar) és a szibériai tigrisnek (Brúnó) – van neve, így a szavazatok mellett névjavaslatokat is szívesen fogad az állatkert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A prémium autókra koncentrál a Mercedes

A Kecskeméten készülő B osztály után a szedánok terén erősítenek be a stuttgartiak a CLS inspirálta CLC-vel. Tovább olvasom