Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Keserű csoki: A robogósok a pokolra jutnak?

Álltam a busz hátsó ablakánál (belül, mint utas), és néztem a robogós srácot, amint robog a busz mögött.
Olyan volt, mintha énekelne. Pedig csak káromkodott. De jó sokat. És folyamatosan. Tudom, mert leolvastam a szájáról. Tudom, mert én is úgy szoktam. Amikor hátulról és kívülről (egy robogóról) nézem a hátsó ablakot.

Csenki és a Csokigyár

Rovatunkban Csenki Csaba kollégánk arcpirító és szívmelengető városi jelenségeket dug az orrunk alá: kapunk édes és keserű csokit is, éppen olyat, amit az aktuális bonbonos doboza rejt. 

 
Azt mondják, aki csúnyán beszél, káromkodik, az a pokolra jut. Hát akkor a robogósok, szegények, biztosan oda jutnak. Mert kis kerekű járgányaikkal félméterenként kénytelenek a kövesút toldásain átdöccenni, két döccenés közt meg a kátyúkat kerülgetik. És közben figyelnek arra is, hogy nyeregben maradjanak. Mert ha nem sikerül a mutatvány, biztosan nem szánakozva nézik az ablakból őket, hanem jót röhögnek rajtuk. Miközben esetleg egy autó alá sikerül bebucskázniuk. És legrosszabb esetben azonnal megtudják, Szent Péter az ajtóban tényleg elutasítja-e őket…

Olvasóink írták

  • 1. varadipal 2011. április 29. 16:56
    „Ha nem ragadt volna rá a busz kipufogójára, időben látta volna a gödröket is. A "szar út" tábla mindig is olcsóbb volt, mint az aszfalt.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KTE benyújtotta a hiányzó iratokat

A KTE-Ereco vezetősége csütörtökön benyújtotta az MLSZ-nek a következő idényre szóló licenchez szükséges okiratokat. Ennek elfogadásáról május 12-én dönthet a licencadó testület. Tovább olvasom