Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Keserű csoki: Fiúk a női WC-ben

Kecskemét - Mit keres egy fiú a női illemhelyen? A válasz egyszerű, akár maga a helyiségben tartózkodó ifjú titán. Vasalja a haját. És ez, szerinte, teljesen normális dolog!
Számos hölgy ismerősöm mesélte szörnyülködve, hogy belépve az öttermes mozi női mosdójába, viháncoló lányokkal és fiúkkal találta magát szembe. És gyorsan kiderült, nekik ez természetes. Végeztek az iskolával, vagy éppen oda készülnek, esetleg bulira puccosítanak. Ennek pedig elengedhetetlen kelléke a hajvasalás.

Hogy miért pont ott? Mert csajok segítenek. Mert van benne valami polgárpukkasztó dolog, mert itt is meg tudják mutatni azt, ami minden cselekedetükben benne van: őket nem lehet korlátok közé szorítani. Az, hogy a lehető legrosszabb helyen teszik ezt? Hogy másokat zavarnak abban, hogy a legintimebb dolgaikat nyugodtan elvégezzék? Kit érdekel!? Ó, ió, ció, áció, káció, koedukáció!

 Fiúk a női WC-ben. Illusztráció.
Fiúk a női WC-ben. Illusztráció.

Csenki és a Csokigyár

Vadonatúj rovatunkban Csenki Csaba kollégánk arcpirító és szívmelengető városi jelenségeket dug az orrunk alá: kapunk édes és keserű csokit is, éppen olyat, amit az aktuális bonbonos doboza rejt.

 
Nem jönnek ők már semmitől zavarba! Mindent megmutattak egymásnak a közösségi oldalakon, a cseten. Nincsenek titkaik, számukra nem létezik intim szféra. Mondjuk, ez az utolsó két szó kellően bonyolult ahhoz, hogy ne is ismerjék a jelentését. Hogy mit tehet az érző ember, amikor ellenkező nemű lényekkel találkozik a WC-ben? Egy: felajánlja segítségét. Hogy segít neki hajat egyenesíteni, de faszenes vasalóval. Ám nem mondja ki, hiszen – ellenben velük – ő intelligens. Kettő: szól nekik, hogy legyenek szívesek elhagyni a helyiséget. A várható válasz legalább annyira szalonképes, mint a salakanyag piszoárba ürítése. Nyerítő röhögés, nyomdafestéket nem tűrő szavak és mondatok. Három: szól a mozi személyzetének, akik határozott fellépéssel intézkednek, és kitessékelik őket. (Persze ez nem maradhat megtorlatlanul, mert legközelebb szétszórják a szemetet, összefirkálják az ajtókat.) A vége az, hogy a biztonsági szolgálat emberei, mivel a ház szabályai ellen vétettek, kivezetik őket a bevásárlóközpontból.

És itt le is zárulhatna a történet. Ám ez egy neverending sztori. Mert helyükre újabbak érkeznek a mosdóba. Vasalatlan hajjal és mosdatlan szájjal.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. 4Angel 2011. március 03. 17:02
  „Sokan elfeledkeznek arról hogy ők miket meg nem csináltak amikkor fiatal volt , aki nem csinált hasonló dolgokat az csupán irigységből, szolja meg ezeket a fiatalokat!!

  Én nem szolom meg őket , mire ők is 30 ón túl lesznek, majd meg komolyodnak, mi is "szerettük a fura dolgokat" csak azt hajlamosak vagyunk elfelejteni , de mi is meg komolyodtunk!! Minket sem érdekelt a villany szála, 15 évesen!!
  mindég lesz 15 éves generáció!!
  Jóbban jár a szülő ha támogatja ezt az új divatot, változik a világ változni kel vele!!”
 • 40. macs 2011. március 03. 10:37
  „34. faber, 37. THE,
  ha észrevettétek volna antajának irtam, amit irtam. Akit idegesít a mai fiúk divatja. Csak próbáltam emlékeztetni, hogy pl. a hosszú haj nem jelent semmit, egyszerűen csak divat.”
 • 39. nagypappa 2011. március 03. 04:16
  „-De uram, ez női WC!
  -Nem érdekes, csak hányni jöttem.

  Még, hogy hajat vasalni!?”
 • 38. novaklaszlo56 2011. március 03. 00:14
  „Nem vicc az, nincs abban semmi irónia, csak a stílus vicces - mifelénk gyakran ilyen, hál´ istennek. :) De az érzelmi attitűdök és a tartalom komoly - mifelénk gyakran ilyen, hál´ istennek! :)

  A kamasz kölykeknél derűsebb, szívmelengetőbb lényeket nem ismerek széles e világban! És ezt teljesen komolyan mondom! Mind az, és hihetetlen örömforrás a lényük, ha hagyjuk, ha segítünk, és nem ledorongolunk, magas lóról kioktatunk. Néha az az érzésem, hogy már csak miattuk vagyok ezen a lökött világon. De miattuk nagyon érdemes maradni, annyi szent! Nem sok mindent tudok az univerzumról, de ezt már visszavonhatatlanul megtanultam - tőlük! ;)

  Na, a baba elhagyja a monitort, de azonnal, és alszik! Jó éjt! :)”
 • 37. THE 2011. március 02. 23:25
  „32. a képen melyikük utódja látható? Rákóczi, Mátyás király, Zrinyi Miklós ?”
 • 36. CID 2011. március 02. 23:25
  „Tényleg ne humorizálj......................”
 • 35. novaklaszlo56 2011. március 02. 22:33
  „Mecsoda tanácstalanság! Azta! :D Most mi legyen? Jézusom! Hideg borogatást a szívemre! :D

  Mi van, ha én aszondom a tini srác kölykemnek, hogy "Hékás! Itt ez a cikk, mit szólsz? Semmit? Jó. Csak azér´, mer´ szerintem nem kéne kitennetek magatokat azok megvető haragjának, akik nem értik, hogy mit miért csináltok, meg mér´ ponty ott, ahol, szóval, ha a haverokkal kedvetek szottyan kirittyenteni magatokat, akkor nosza, fel ide az egész banda, oszt´ hadd lássam má´ én is azt a dendi pofátokat, mer´ amúgy meg csípem a lökött bogyótokat, de annyira, hogy még eltitkolni is nehezemre esik néha! Ímé, most is fülig ér az etetőm, és kellemes, meleg bizsergést érzek a keringetőszivattyúm tájékán. De komolyan! Nem vicc! és ezer szerencséd, hogy köztünk ez a masszív ebédlőasztal, mer´ istenuccse roppannának a csontjaid! Mer´ szorítanék egyet a lapockáidon! De nagyot! :D Szóval, a lényeg: ne a város női mosdóiban billegjetek, mert ott előbb-utóbb beszól nektek vaklaki - és okkal-joggal ám -, hanem tóduljatok ide, ahol senki sem zavar benneteket, és ti sem zavartok senkit, el-len-ke-ző-leg! De ezt már mondtam, csibészek! <3 Vili? ;) :)
  Mer´ ennyi öröm nekem is hadd járjon má´ a kamaszságotokbul, nnah! :) Szeretem a látványotokat, a nyerítő röhögéseteket, meg minden, a lényetekből áradó természetes bájt, de nagyon! Nem vicc, és eridj odébb most, ha tényleg nem akarod, hogy kiszorítsam belőled a szuszt! xD Oszt´ hívd a haverokat, meg a segítő, hajszobrász csajokat, hadd lássam őket is, hadd segítsek, hadd legyek a részese a bulinak. legalább ennyiben. :) Befogadtok engem? ;) Nyugi, a buliba nem megyek veletek! :) De a beszámolót az ottani fejleményekről behajtom rajtatok, hogy azért arról se maradjak le teljesen! ;) :)
  Nnnah! Mire vársz? Munkára!”
 • 34. faber 2011. március 02. 22:01
  „32-re: Jaja. És szerintem ők is mind a női wc-ben vasalták a hajukat két kirohanás/szabadságharc /országlás között :) <moderálva>”
 • 33. faber 2011. március 02. 21:59
  „Hát igen :) Nem vagyok öreg (30), de már tényleg én sem értem a tizenéves suttyókat. Jó, persze, a mi tinikorunban is furcsák lehettünk az akkori öregeknek (fordított baseball satyi, bőgatya, meg rapperkedés), de azért...az, hogy a leszbikusság/homárság menő legyen...ahhoz már kell valami.
  Mindegy, végülis engem nem zavar, ha a sok a ratyi, legalább több lány marad nekünk, átkozott "homofóboknak" :D (és én azt sem szégyellem, hogy még női wc-ben sem jártam...persze lehet, velem van a baj)”
 • 32. macs 2011. március 02. 21:53
  „27. antaja,
  a fiúk hosszú haja idegesít? Miért? Rákóczi, Mátyás király, Zrinyi Miklós mind hosszú hajú volt.
  Az én meleg barátaim után bomlanak a csajok, és nem értik miért pattintják le őket. :-)”
 • 31. macskanadrag 2011. március 02. 21:16
  „a sok emós rózsaszíningest táborokba kellene elzárni.”
 • 30. CID 2011. március 02. 21:12
  „24. lepkehalo 2011.03.02. 16:16
  Kinézetről jut eszembe: valahol láttam képeket, mert éles szemű filmnézők észre vették, hogy a Király beszéde néhány jelenete ugyanott játszódik, ahol egy (két?) melegpornó filmé.

  Lehet, azért nem vették észre sokan, mert nem néznek meleg pornót ? :))))))))))))))))”
 • 29. CID 2011. március 02. 21:07
  „Ezt nem hiszem el, mármint, hogy hímivarú emberek a női sloziba járnak buli előtt vasalni a hajukat. A DM már megint provokál !”
 • 28. jozko 2011. március 02. 20:16
  „Csenki Csaba: fiú, ugyebár /ha jól gondolom/-
  nos, mit keresett a női WC-ben?

  Tény, hogy a cikk felvet egy /szerintem kezelhető/ problémát-
  szenzációhajhász módszerekkel!

  Ilyen alapon szóba sem lehet állni a tinikkel-nemhogy a problémáikat megérteni, segíteni a megoldásban!
  A tudósításból a személyes motivációkat el lehetne talán hagyni /pl. faszenes vasaló.../”
 • 27. antaja 2011. március 02. 17:08
  „Nehéz dolog ez!Engem idegesít a fiúk mai divatja!Rózsaszín sapka, hosszú haj,meg sorolhatnám!!
  A fiam "biciklis "hajat szeretett volna, de hál´ Istennek tudtam rá hatni, hogy nem előnyös neki!
  De azért ha vasalná a haját, meg még a városba is magával vinné a vasalót, akkor tartanék önismeret órát otthon, és sztem rájönnék, hogy a nevelést nagyon-nagyon elrontottam!Bár ez az én gyerekem,meg én vagyok és ahhoz nincs jogom, hogy más gyermekéről rosszat mondjak,de talán otthon kellene piperkőcködni.Változik a világ,csak az a baj, hogy én meg valahogy leragadtam a múltba!”
 • 26. IVY 2011. március 02. 16:40
  „Hú bakker!!!!!
  Most tényleg lehidaltam!”
 • 25. SWIFTMAN 2011. március 02. 16:38
  „A rohadt nagy erkölcsös nevelés, meg a ne nézzél oda ha p.ncit látsz kisfiam szövegekkel mire jutott mára a világ? Itt tartunk a 21. században, hogy még mindig a sök sötét barom azt magyarázza a gyerekének, hogy milyen rossz dolog a koedukáció, szexualitás stb., stb., stb. Gratula begyepesedett majmok. Ja akinek nem inge ne vegye magára.”
 • 24. lepkehalo 2011. március 02. 16:16
  „Kinézetről jut eszembe: valahol láttam képeket, mert éles szemű filmnézők észre vették, hogy a Király beszéde néhány jelenete ugyanott játszódik, ahol egy (két?) melegpornó filmé. Illusztrációként volt pár képkocka, és a pornós résznél igen kigyúrt, férfias megjelenésű pasik szerepeltek. Lehet, hogy viselkedésükből kitűnik az irányultságuk, de a képről nem mondtam volna meg róluk, hogy azok.”
 • 23. tatár 2011. március 02. 15:05
  „22:óriási tévedés az, hogy a melegek a feminin kinézetükről és attitűdjeikről ismerhetőek fel. Ezt legfeljebb Fábysanyi láttatja így, amikor rendre buzizik egy jót a showban. Egy macho kinézetű utcai harcos fazon ugyanúgy lehet ilyen. A görögök kiakadtak azon, hogy a Nagy Sándorról készült amerikai film utal a nagy hadvezér homoszexualitására.
  A magyar társadalom meg eléggé homofób, pedig a felnőtt populáció kábé 5%-a valamilyen formában érintett a dologban. Titkolják. Jó okuk van rá.”
 • 22. antikos 2011. március 02. 14:58
  „A kajával van a probléma. A fiúk 14 éves koruk környékén a bevitt szutyok étkezés miatt elvesztik nem identitásukat!!! Ezért van egyre több kis buzi! Én azt hittem míg erről nem olvastam bővebben, hogy én nem tolerálom a másságot, de hamar rájöttem ez direkt az emberiség számának a lecsökkentése miatt történik. Szóval amíg sok lesz a kis bu.i, addig mi igazi férfiak tudunk jobban válogatni. Nem velünk csesznek ki...”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most akkor kire cuppan rá VV Anikó?

Alekosz szerint VV Anikó mindig annak a barátjára mozdul rá, akivel össze akar jönni. De kit akarhat a bajai démon, ha Szandikát kényeztette? Tovább olvasom