Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Késsel kergette családját egy nyugdíjas rendőrtiszt

Szenteste felesége és nevelt lánya megölésével fenyegetőzött egy kunfehértói nyugdíjas rendőr – adta hírül a halasmedia.hu. A 48 éves férfit előállították a halasi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe is vették. A halasi bíróság 60 napra eltiltotta családjától.
A kiskunhalasi rendőrkapitányság állományából tavaly nyugdíjba vonult rendőr alezredest bilincsbe verve vitték el otthonából a rendőrök. A férfi felesége kért segítséget a rendőrségtől, azt követően, hogy nevelt lányát és őt is megöléssel fenyegette, miközben késsel a kezében kergette őket a lakásban. A nyugalmazott rendőr a kiskunhalasi kapitányság fogdáján töltötte az éjszakát, és a bíróság döntése értelmében 60 napig nem teheti be a lábát abba a kunfehértói házba, ahol a családja él.

Olvasóink írták

 • 6. macusnéni 2011. december 29. 11:50
  „Tereljék vissza munkába,sétálósnak az utcára,van ott akiket kergetni kell.Ilyen jó erőben van,hogy unalmába a családot kergeti? Vagy bevette a bátorítót és attól ilyen? Tény,hogy aki nem tudja lekötni az idejét,az bele hülyül.”
 • 5. nádiposzáta 2011. december 29. 02:01
  „2. Teo ...miért is van idegileg kész? mert a nagy nyugdíja mellett a tétlenségbe bele betegszik, szegény nyugdíjas múlt héten nem ment levezetni a gőzt a parlament előtt nem láncolta le magát .Hát igen ezek a fiatal nyugdíjasokban forr tettre kész vágy ,a cselekedet hiányában bele őrül , a társadalom no meg a családja látja kárát .Remélem a fegyverét leadta a rendőrségen a nagy nyugdíja(200-500-ig ezer forint ) mellett nem kapta meg jutalmul ,mert az állam ezeknek a fiatal nyugdíjasok fenekét kinyalja ,még mások 60 év felett betegen mehetnek nyugdíjba 60-70 ezer forintos nyugdij mellett.”
 • 4. nádiposzáta 2011. december 29. 01:47
  „48 évesen nyugdíjas,szegény öreg nyugdíjas,annyira öreg hogy a családját késsel kergette,remélem részt vett a bohóctüntetésen BP utcán nyomatékosan nyitogatta a vízcsapokat verte a dobot sípolt ,harcolt az korát meghazudtoló nyugdíjas egyenruhásokért.Hát Istenem így jár az aki már fiatalon nyugdijba megy ,nem bír magával ,hiányérzete van ,jelzés nélküli ruhában a családját kezdi üldözni, magát kivonja életerősen a munkából ,hogy tétlenül nem tud magával mit kezdeni .”
 • 3. Nightroad 2011. december 27. 21:03
  „De szép világ lesz, mikor ezek visszamennek dolgozni...”
 • 2. Teo 2011. december 27. 20:25
  „És még az ilyeneket akarják visszafoglalkoztatni. Idegileg kész a pasi.”
 • 1. nyomdasz63 2011. december 27. 18:15
  „...nyugdíjas rendőr... A 48 éves férfit...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pocsék időnk lesz szerdán is

A meteorológusok a szerdára is a keddihez hasonló, borult, párás, szitálással kísért időt jósolnak. Tovább olvasom