Délmagyar logó

2018. 06. 17. vasárnap - Laura, Alida 17°C | 28°C Még több cikk.

KÉSZ-es köszönet az árvízi hősöknek

Kecskemét - A magyar magántulajdonban lévő KÉSZ Csoport a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap egyik főtámogatója a repülőnap zárónapján vendégül látta azokat az önkénteseket és katasztrófavédelemben dolgozókat, akik részt vettek a nyár elején pusztító árvíz mentési munkálataiban.
- Nekünk is vannak kollégáink, akik a szerencsétlenül járt települések valamelyikén laknak, ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket az árvízi hősöknek a segítségnyújtásért, a felbecsülhetetlen és emberfeletti munkáért, melyet nemzeti összefogás nélkül nem lehetett volna végrehajtani - nyilatkozta Varga Mihály a KÉSZ Csoport elnök-vezérigazgatója.

KÉSZ-es köszönet az árvízi hősöknek.
KÉSZ-es köszönet az árvízi hősöknek.

A Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium kötelékébe tartózó 170 önkéntes és családja a VIP-szektorból nézhette végig a színvonalas légi bemutatót. A KÉSZ dolgozói tiszteletük jeléül a helyszínen, saját maguk készítettek bográcsos ebédet a meghívottaknak.

Bográcsban készült az ebéd a repülőnapon.
Bográcsban készült az ebéd a repülőnapon.

Olvasóink írták

  • 3. Pomat 2010. augusztus 10. 15:28
    „ŐŐŐŐ a Szegedről felvezényelt rendőröket tudtommal nem hívták meg. Pedig az a kis "buszos story" a 7 halottal a végén sem volt semmi.”
  • 2. fazsoo 2010. augusztus 10. 13:35
    „respect”
  • 1. dublini 2010. augusztus 10. 13:18
    „Ez nagyon jófejség a Késztől”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képzeletben velük repültünk - vasmadarak Kecskemét felett

Egy év szünet után, ismét Kecskemétre látogattak a haditechnika és a repülés szerelmesei. A repülőnapon újra beláttuk: nem akarunk vadászpilóták lenni. Videó és képek. Tovább olvasom