Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Két kecskeméti is ott van a Megasztár döntőjében

Két kecskeméti induló is bekerült a TV2 Megaszár című tehetségkutató versenyének döntőjébe. Nagy Adrienn és Bihal Roland péntek este harcolta ki a továbbjutást.
2012-ben Szűcs Ádám, Kullai Tímea, Réti Nóra, Horváth István, Burgess Benjamin, Nagy Adrienn, Nagy Kristóf Bozont, Szakos Andrea, Radics Gigi, Farkas-Jenser Balázs, Bihal Roland és Talán Attila küzdhet meg egymással a Magyarország hangja címért.

A zene.hu beszámolója szerint a párbaj második fordulójában elsőként Burger Ágnes és Nagy Adrienn kettőse mérkőzött meg egymással. A lányok többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettek, de voltak pontok, ahol egyikük gyengébbnek viszonyult. Adrien kellemese meglepte Bochkor Gábort és Falusi Mariannt is, Ágnesben inkább fedezték fel újra az „ősi erőt", a „pofoznivaló hangot". De csak egyikük versenyezhet tovább…


Bochkor Gábor határozottan Adriennre szavazott, Falusi Mariann viszont Ágiban látja a nagyobb lehetőséget. Bereczki Zoltánt annyira meggyőzte Adrienn teljesítménye, hogy megkapta a voksát, Mester Tamás viszont egyik kedvenc hangjára, Ágira tette a voksát. A döntetlen helyzet megoldására kapott még egy percet a zsűri, ezentúl továbbjutóként már csak egyikük nevét mondhatják ki. Ez pedig Nagy Adrienné.

Bakos Bettinát Bihal Roland édesanyja már a válogatók során kiszúrta kicsi fia számára. Roland saját bevallása szerint igazán bejön neki a lány, de most csak egyikük versenyezhet tovább. Érdekes, hogy a szimpátia ellenére már ismeretségük elején el kell válniuk. Az előző héthez képest Roland most sokkal többet mutatott meg magából, kiderült, tud énekelni az egykori No Thanks-es fiú. Ennek ellenére mindkét énekes két-két szavazatot kapott a zsűritől, akik ezért kaptak még egy percet a végső döntés meghozatalára. A döntést Falusi Mariann tolmácsolta, és a nemek arányára való tekintet nélkül ezúttal Bihal Rolandot hozták ki győztesnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három elásott holtteset találak Bács-Kiskunban

Vádemelési javaslattal fejeződött be a nyomozás a bátmonostori emberölési ügyben. Egy fiatal párt és… Tovább olvasom