Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Két nő halt meg a vétlen autóban

Kecskemét - Egy utánfutót húzó autó áttért a bal oldalra, és frontálisan ütközött a szembejövővel.
Két nő a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött Kecskemét határában az 54-es úton vasárnap délelőtt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Egy utánfutót húzó személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy autóval, amelyben hárman ültek - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A szabályosan közlekedő autóban egy 67 éves asszony és 46 éves lánya halt meg, az autóban utasként helyet foglaló férfit mentőhelikopter szállította el, súlyos sérülésekkel, egy budapesti kórházba - közölte a sajtószóvivő.

Nyíkos Tamás hadnagy hozzátette: az utánfutót húzó személygépkocsit vezető nőt is súlyos sérülésekkel szállították a mentők a kecskeméti kórházba.

A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség kerülőútra terelte a forgalmat.

Olvasóink írták

 • 20. THK 2009. augusztus 23. 18:33
  „#19,
  a későbbi teszteket azért végezték, h vajon az eset óta drogozott-e: nem, abban tiszta volt

  az első tesztje azonban POZITÍV LETT (az csak mellékes, h a baleset utáni viselkedése is alátámasztotta ezt...), de a két minta közül az egyik hogyhogynem eltűnt, így a fogyasztás időpontja már nem volt meghatározható, ezért védekezhetett később azzal, h "napokkal korábban szívott el egy olyan cigit, amiről nem is tudta, h az"

  másrészt mindezzel együtt első fokon még LETÖLTENDŐT KAPOTT, másodfokra sikerült kijárniuk a felfüggesztést, ebben rokkant meg átmetileg az anyagi helyzete, ez még neki sem volt olcsó”
 • 19. SBetti 2009. augusztus 23. 17:56
  „Némi időzavarban vagy THK. Egy teszttel nem szoktak hónapokat várni... A balesettől a János-kórházba vitték és levették a mintákat, a testtesztet (vérvétel, vizeletvétel) mindenről jegyzőkönyv készült. (Ez kimutatta, hogy nem fogyasztott alkoholt és kábítószert.) Ezt követően még napokon belül többször vettek vért és vizeletet, de utána sem mutattak ki nála drogfogyasztást. Minden kábítószeres vádpont alól tisztázták az eredményei...
  A gyorshajtás továbbra is fenn állt + az is, hogy meghalt egy ártatlan ember az Ő felelőtlen száguldása miatt...”
 • 18. SBetti 2009. augusztus 23. 17:41
  „Én nem gyártok belőle szentet. Tényként leírtam, hogy Cs. E.-nek semmi köze nincs ehhez a témához és 9 év után mégis az első hozzászólóknak pont egyből Ő ugrik be, pedig azóta több ezer baleset történt, ahol sajnálatos módon meghalt valaki... Rohadtul utálom a felelőtlenül vezető gyorshajtókat - Előd is ebben a kategóriában van. A drogosokkal is hasonlóan érzek.
  Évente több ezer baleset történik, ahol sajnos több százan az életüket veszítik, és nagyon sok esetben a hibás fél nem kap semmilyen letöltendő büntetést (vagyis az újabb jogszabályok már szigorúbbak és hamarabb leültetnek valakit, mint 10 éve)... A szomszédot vagy a Pista bácsit nem piszkálja mégsem senki, aki esetleg balesetet okozott és felfüggesztett kapott emiatt, Elődöt lassan 10 év távlatából még mindig elő hozzák...”
 • 17. THK 2009. augusztus 23. 17:29
  „#14,
  nem kóválygott, hanem szó szerint hisztérikusan sikítozott, h "jajj nekem, be fognak varrni" és hasonlókat
  (aztán hogy mégsem így történt, ahhoz persze az égvilágon semmi köze sem pénznek, sem az anyja és a sztárügyvéd kapcsolatainak)

  a kimosdatásra, a börtöntől megmentő ítéletre ráment az akkori vagyona, nagyszerű - de azért szentet ne gyártsunk már belőle...”
 • 16. THK 2009. augusztus 23. 17:24
  „#11,
  ez a vizsgálat már kb. 2 hónappal a balesete után történt, az azonnali teszt POZITÍV VOLT...
  (ja, hogy ezzel nem büszkélkedik a könyvében?)”
 • 15. scire 2009. augusztus 23. 17:23
  „Nekem már nagyon off a téma.”
 • 14. SBetti 2009. augusztus 23. 17:19
  „Sem az autóban sem a házkutatáskor nem találtak kábítószerre utaló nyomokat, pedig bevetették a kutyákat is. A házból két üres nylon zacskót vittek be bevizsgálásra, de abban sem volt kábítószer nyoma és még Előd ujjlenyomata sem volt rajta...

  Nem volt Előd akkora nagy ember, hogy ha valóban drogos lett volna, akkor nem tudták volna kimosni a kábítószer fogyasztása vádpontból.

  A baleset után kóválygott... Na ja! Nem semmi sokkot kaphatott Ő is az ütközés során ill. azt látva, hogy a gyorshajtása miatt (megcsúszott az autója valami olajfolton) meghalt egy ártatlan ember... Szerintem az átlag ember fel-alá járkálna és nem tudná nyugodtan nyugtázni az eseményeket. Míg másnál ez egy szimpla sokkhatásnak betudható, Elődöt egyből kábítószeres befolyásoltság alá kell vetni, holott egyetlen testteszt sem igazolta ennek valódiságát, csak az újságírók írták meg egyből "szemtanukra" hivatkozva, hogy biztosan drog befolyásoltság alatt vezetett... Az újságíró és holmi kósza szemtanú pedig minden hivatalos orvosi vizsgálaton felül állnak, és mindig tökéletesen igazat állítanak...”
 • 13. scire 2009. augusztus 23. 17:17
  „Nem tudom,hogy jön ide Cs.E.?Annyit jegyeznék meg,hogy ha egy mezei polgár van a helyében,akkor vajon őt is mosdatnák?Biztonsági csalás mindezek után?Ne már...
  Könyvben még szerencse,hogy nem maga ellen fog írni,ki az a hülye,aki mást tenne???
  Amerikában lehet valaki a legnagyobb sztár,akkor is becsukják.”
 • 12. Mathiasking 2009. augusztus 23. 17:16
  „9. hozzászólás SBetti 2009.08.23. 16:14

  Túlnyomó részt letöltendőt kapnak a halálos közúti balesetet okozók. Kivételt persze mindenki tud, és lesz is kivétel. A szabadságot pénzzel meglehet venni. Sok-sok pénzzel.”
 • 11. SBetti 2009. augusztus 23. 17:02
  „10.
  "A részletes és feltáró jellegű vér- és vizeletelemzés pont annyi kábítószert mutatott bennem, amennyit a baleset előtt használtam: semennyit. A vérben egy "ultrananomilliomodgramm" anyag sem volt. Ez ugye nyilvánvalóan kizárja a befolyásoltságot... A vizelet vizsgálata során sem "füvet" találtak, hanem egy olyan anyag nyomait, ami - elvileg - lehet a test reakciója bizonyos kábítószerfajtákra, de ugyanez élelmiszerre is előjöhet, tehát mégiscsak lehet valami a rendőrök "mákos tésztás" védekezésében...
  Azóta sem értem, hogyan állíthatta két nappal később valami főmufti a tévében, hogy "nem érdekes, hogy akkor nem volt befolyásolva, akkor is kábítószeres".”
 • 10. THK 2009. augusztus 23. 16:53
  „#9,
  a kiérkező mentős (és más tanú is) állította a tárgyaláson, h a kis nyikhaj láthatóan befolyásolt állapotban volt, a vérvizsgálat egyértelműen KIMUTATTA A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁST és még a kocsijában is találtak erre utaló nyomokat!

  Ahhoz azonban, h bizonyítható legyen a fogyasztás időpontja IS, kellett volna a vizeletmintájának elemzése is - ami hogyhogynem, hát nem elkeveredett a folyamatban?! Az már csak így szokott... (persze ha a kedves mama régi BM-es, és még KP is bőven akad az érintettnél, könnyen lehet, h egy PICIT növeli ennek esélyét...)

  Így már valóban lehetett azzal érvelni, h "régebben megkínált vki nem mondta mivel" - hiszen nem volt bizonyítható az ellenkezője...”
 • 9. SBetti 2009. augusztus 23. 16:14
  „Nem tudom, hogy miért kell egyből párhuzamot vonni egy sok éve történt baleset és eközött a baleset között... Én nem sok közöset látok benne, attól függetlenül, hogy mindkettőben a vétlen fél meghalt...

  Előd könyvét én is olvastam, és aki ezt megteszi, az rádöbbenhet, hogy mennyire nem egyértelműek a dolgok és talán el is lehet gondolkodni azon, hogy nem biztos, hogy minden úgy történt, mint ahogy a rendőrség és a sajtó elsőnek tálalta főcímen. (A korrigált verziót pedig már kisbetűsként némelyik elenyésző példányszámú lapban lehetett csak olvasni, tehát a köztudatban drogosként beállított emberről rengeteg (nem lefizethető) orvosi lelet bizonyította, hogy nem fogyasztott drogot. Gyorsan hajtott az biztos, és a szerencsétlen baleset következtében meghalt egy ártatlan ember, de drogot nem használt...

  Ez a balesetet okozó sofőr (és rajta kívül több ezren vannak az országban) talán ül 1-2 évet vagy azt is felfüggesztettként szabják ki rá, és 2 év múlva a kutya sem kéri rajta számon azt, hogy miatta meghalt 2 ember. Császár Előd balesete 9 éve történt és a kislánya megszületésekor is sok bunkó egyből az ártatlan gyermeket kezdték el bántani az apja hibája miatt. (Persze tudom, hogy a fiatal rendőr életét semmivel sem tudja visszaadni, de Ő lenne a legelső aki visszacsinálná azt a napot az életében, ha meg lehetne változtatni a múltat...)

  Részvétem a hozzátartozóknak! Szörnyű, hogy ismét az ártatlan fél maradt ott!”
 • 8. THK 2009. augusztus 23. 14:05
  „valóban egészen más, hiszen itt nem egy bedrogozott hülyegyerek okozta a balesetet, és egyelőre a vizeletminta csodálatos eltűnéséről sincs hír...”
 • 7. katarakta 2009. augusztus 23. 13:50
  „Hiába figyelsz, tartasz be mindent.. Másik hülyén múlik az életed.Ezért veszek egy Hammer 1-et ha lesz valaha pénzem rá, akkor talán nyugodt leszek közúton.”
 • 6. flexsnake 2009. augusztus 23. 13:32
  „Aki nem ismeri mi történt anno az Előd baleseténél, minek kotyél bele?”
 • 5. scire 2009. augusztus 23. 13:21
  „Megint a vétlenek...RIP”
 • 4. pocokkaa 2009. augusztus 23. 12:50
  „Ajánlom elolvasásra Császár előd könyvét.... utána beszélhetünk nyugodtságról....
  Nyugodjanak békében...”
 • 3. csutka 2009. augusztus 23. 12:41
  „Nekem is egyből a Császár Előd jutott az eszembe.”
 • 2. Mathiasking 2009. augusztus 23. 12:00
  „Előítélet nélkül kérdezem: Román volt a vétkes?”
 • 1. tobaccoroad 2009. augusztus 23. 11:56
  „A vétkes meg kap majd 1 év felfügesztetett és nyugodtan éli tovább az életét mint Császár Előd....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyvasárnapra várva, Lázár Zoltán az élen

Kecskemét – Könnyen elképzelhető, hogy kettős magyar sikerrel ér véget vasárnap délután a… Tovább olvasom