Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Két sorompó közé szorult autó - videó

Kecskemét - Két lecsukott sorompó közé szorult egy gépkocsi Kecskeméten. Néhány pillanat múlva érkezett a vonat. Videóval!
A legnagyobb közösségi videó megosztó portálon találtuk ezt a kisfilmet, amelyet egy mobiltelefonnal rögzítettek. A filmen jól látszik a két sorompó közé ékelődő sofőr szorult helyzete. Szerencsére nem történt baleset, mert az autó nem gurult fel a sínre, az érkező vonat szabadon elroboghatott.

Közben egy másik autós áthajtott a piros jelzés és a lecsukott sorompó ellenére a síneken, de ő is megúszta, de a felvétel szerint hajszálon múlott az élete.Ha elsuhan a vonat...

Olvasóink írták

  • 3. Móckuss 2011. szeptember 19. 06:53
    „pff. vegyék is el a jogosítványokat, az lenne a helyes. szeretem az ilyet, főleg ha én is próbálok közlekedni. annyi vadbarom paraszt van.”
  • 2. kötekedő 2011. szeptember 18. 18:45
    „Remélem meg van az eredeti felvétel és azon jól látszanak a rendszámok, hogy mindkét gyökértől el vehesse a rendőrség a jogosítványt! Az ilyenek miatt vannak veszélyben a szabályosan közlekedők.”
  • 1. CsImre 2011. szeptember 18. 15:34
    „Még jó, hogy a bölcs, jogosítvánnyal, KRESZ-vizsgával és minden egyébbel rendelkező honfitársaink ennyire felelősségteljesen, és komolyan vesznek részt a közlekedésben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két gránátot is találtak Kecskemét közelében

Egy kecskeméti tanya épülete mögött és egy harkakötönyi magánház udvarában is gránátot találtak. Tovább olvasom