Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Kezdődik a megyei bíróság épületének külső felújítása

Kecskemét - A Bácsvíz Zrt. múlt héten üzembe helyezte a Rákóczi út páros oldali új alapvezetékét. A revitalizáció részeként augusztus közepén elkezdődik a Bács-Kiskun Megyei Bíróság műemlék épületének külső felújítása is.
A Bácsvíz Zrt. múlt héten üzembe helyezte Kecskeméten a Rákóczi út páros oldali új alapvezetékét. Megkezdődött az üzemelő házi vízbekötések átkötése a kiépített új vezetékre. A Bácsvíz minden érintett fogyasztóval előzetesen egyezteti az átkötési munkák időpontját és a vízszolgáltatási szünetek időtartamát.

A páratlan oldali gerincvezetéket az érintett munkaterületen lefektették, ezen a héten elvégezik a vezeték nyomáspróbáját és fertőtlenítését, majd a páratlan oldalon is megkezdik a vízbekötések átkötési munkáit.

A Rákóczi út – Vasútkert revitalizációja részeként augusztus közepén elkezdődik a Bács-Kiskun Megyei Bíróság műemlék épületének külső felújítása is. A munkálatok során a kivitelező elvégzi a tetőszerkezet statikai megerősítését, a falszigetelést, a homlokzat felújítását, az oszlopok restaurálását, valamint villámhárítót szerel az épületre. A bíróság épületével kapcsolatos munkálatok a tervek szerint 2012 májusában végződnek majd.

Olvasóink írták

  • 1. gaabe 2011. augusztus 08. 15:17
    „Azt hittem Szegeden....
    Jó ez a DM”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ablakon jutott be a tolvaj

Tázlár - Horgászfelszerelést, videokamerát és készpénzt loptak egy tanyáról. Tovább olvasom